Slobodna DalmacijaSport

Prvi krug aukcije ‘Bilo srce‘ ostvario odličan rezultat: krenule nove licitacije za dva vrlo atraktivna dresa talijanskih klubova

Nakon što je okončan prvi krug, aukcija, dresova zaklade Bilo srce u kojem se licitiralo za dresove Stipe Pletikose i Hrvoja Vejića  i za koje je prikupljano 9100 kuna u 19.11 sati krenuo je drugi set licitiranja.

Inače u dogovoru s DPH Sisak odlučeno je da sav prihod od ove prve aukcije u sklopu akcije ‘Bilo srce kuca za sve vas’ donirati Udruzi osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

Tri velika i niz manjih potresa na Banovini nanijeli su njihovim prostorijama velike materijalne štete. Prostor za terapiju senzorne integracije i radnu terapiju u Sisku pod nazivom Soba čuda dobio je crvenu oznaku, te je izvjesno rušenje zgrade u kojoj se nalazi oprema koju još nisu uspjeli evakuirati.

Sjedište Udruge i drugi terapijski prostor u Petrinji – Mala kuća također je pretrpio vanjska oštećenja koja će se moći sanirati, a to je trenutno jedini prostor koji će, nakon obnove, omogućiti nastavak kontinuirane psihosocijalne podrške koju Udruga pruža neprekinutim radom od 2003. godine.

E sad o drugoj akciji, prvi je dres Edina Džeke iz Rome koji je uz to napisao i posebnu posvetu za Bilo srce. I već je u prvom satu licitiranja dostigla cijenu od 3000 kuna.

Drugi je pak dres Kaštelanina i  nekadašnjeg igrača Hajduka, aktualnog reprezentativca Marija Pašalića iz Atalante. I za ovaj dres je pokazan veliki interes pa je u prvom satu dostigao 3100 kuna.

Aukcija je tek počela, sigurno će biti vrlo izdašnih onuda, a čisto napomene radi za ova dva atraktivna dresa možete licitirati do subote 16. siječnja u 23 sata.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close