Life Style

‘Prošlo je četiri godine otkako smo zajedno, ali bojim se da skriva drugu vezu od mene’

– Prošlo je četiri godine otkako smo počeli hodati, ali sigurna sam da moj dečko nešto skriva od mene. U strahu sam da se poigrava sa mnom. On ima 36, ​​a ja 28 godina. Ovdje živi i radi, ali ima kuću u svojoj rodnoj zemlji i tamo putuje svakih nekoliko mjeseci – napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu – usne


Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najugodnije je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

Nikad je ne zove dok je u kući, već se uvijek nalazi u garaži ili vrtu, što je njoj čudno jer tvrdi da živi sam. Također, upoznao je većinu njezine obitelji, ali nikada je nije upoznao sa svojom rodbinom niti joj čak dopustio da razgovara s njima.

– Ne zanemarujte svoju intuiciju, očito vam govori da nešto nije u redu. Odlučite što želite, a zatim ga prozovite i ne dopustite mu stara opravdanja. Osim ako nije spreman biti iskren i potencijalno se promijeniti, sami ste odgovorili na svoja pitanja o opsegu njegove predanosti vama za budućnost. Ne bojte se otići ako vam on neće ili ne može pružiti odnos kakav zaslužujete – odgovorila joj je Deidre.

Dermatolog uz pomoć naranče objasnio zašto ne treba koristiti maramice za uklanjanje šminke!
Prepoznajete li se?
Ovi horoskopski znakovi su najkompatibilniji, ali i često prekidaju jer su – previše slični!

Isprobajte
Posteljina se treba prati barem jednom u dva tjedna – i to točno ovom metodom, kažu stručnjaci

osjeća se posramljeno
‘Moj dečko ne želi seks sa mnom jer mu smeta moja težina pa je počeo gledati porno filmove’Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close