Crna kronikaSlobodna Dalmacija

Pronađena jučer nestala žena: mještanin je opazio dok je lutala po šumarku iznad Gata, a automobil joj je bio parkiran uz obližnju lokalnu cestu

Dan i pol od nestanka nađena je Gordana Lipanović (61) koja je iz svog doma u Strožancu u Podstrani otišla u ponedjeljak oko 6 sati nakon čega joj se gubi svaki trag.

Kako nam je potvrdio njen sin Andrija Lipanović, majka mu je nađena na području Seoca poviše Gata oko 17 sati i trenutno se nalazi na Hitnoj pomoći u splitskoj bolnici.

– Majku je vidio jedan stariji mještanin te je signalizirao radnicima koji su prolazili u kombiju i kazao im da je vidio ženu kako luta po šumarku. U blizini je uz rub ceste bio parkiran njen automobil. Gore se odmah uputila cijela spasiteljska ekipa uključujući i policiju te su je ubrzo pronašli. Bila je dezorijentirana te je odmah odvedena u bolnicu kako bi se utvrdilo njeno zdravstveno stanje jer je provela vani toliko vremena – kazao nam je Andrija.

Gordana Lipanović se u ponedjeljak rano ujutro uputila na svoje radno mjesto primalje u KBC Split osobnim automobilom Renault Clio. Na svoje radno mjesto nije stigla, a kako se nije javila obitelji do kraja dana pokrenuta je potraga koja je sada sretno okončana.

Njen sin se zahvalio službama na terenu i svima koji su pomagali u potrazi.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close