MagazinVečernji list

Pristižu mu čestitke: Igor Štimac postao je djed

U obitelj Igora Štimca zadnjih dana pristižu čestitke jer je Igorov stariji sin Luka početkom studenog postao tata malene djevojčice, doznaje Story.  Izborniku nogometne reprezentacije Indije ovo je prvi put da je postao djed. Iz braka sa prvom suprugom Igor osim Luke ima i kćeri Deu i Miju, dok je u braku s Lanom Bucat dobio još dvoje djece.

– Oni su moj ponos. Obožavam svoju djecu, sretan sam što kroče svojim putem i nastojim biti otac na kojeg se mogu uvijek osloniti.- rekao je jednom prilikom o svojoj djeci u intervju za Story. Sinove Ivana i Niku dobio je u zrelijim godinama i kaže kako je i tom imalo svoje prednosti jer sada ima više vremena posvetiti se obitelji,  uživati u sitnim radostima s njima, slušati ih, gledati kako sazrijevaju, odrastaju i napreduju. Za svoju suprugu Lanu ističe kako je jako brižna majka.

– Toliko je brižna majka da me ponekad zabrinjava. Šalim se, ali sve mora biti idealno, teži perfekciji kad je riječ o djeci. Pedantna je i pravedna, idealan omjer nježne i snažne osobe. – rekao je Štimac. 
Dean Dvornik


GLAZBENIK U AMERICI
Dean Dvornik o novom poslu: ‘Nekad sam danima na putu, spavam u kamionu na odmorištu’


Farma, more i maslina


FARMA, MORE I MASLINA
Maja ih otkrila – rađa se nova ljubav na Farmi?


Beograd: Jelena Rozga nastupila na splavu Port


NE TREBA ŠMINKU
Rozga pokazala kako izgleda u kućnom izdanju i oduševila fanove: ‘Poput curice’Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close