MagazinVečernji list

Prince iz ‘Farme’ čeka prinovu s Lidijom iz Kutine: Njezini su me naučili raditi sarmu

Prince Wale Soniyiki iz Nigerije bio je jedan od natjecatelja zadnje sezone showa “Farma” koja se prikazivala na Novoj TV i tada je pred kamerama govorio kako je pobjegao iz svoje zemlje te mu je plan bio otići u Italiju ali je igrom slučaja završio u Hrvatskoj. U našoj domovini živi već devet godina, a sada je ovdje zasnovao i obitelj. Prince je u vezi s djevojkom Lidijom iz Kutine i zaljubljeni par će uskoro dobiti prinovu.

– Vrlo je jedinstvena. Lijepa je, pametna, disciplinirana i inteligentna. Ima drugačiji karakter i mišljenje od većine ljudi. Smirena je i sve gleda na pozitivan način – rekao je Prince za 24 sata. Upoznali su se u njegovom restoranu i Prince kaže kako je odmah znao da je ona žena za njega. Nakon mjesec dana imali su prvi spoj i odmah su zaključili da se sviđaju jedno drugome. Odlično se slaže s obitelji svoje odabranice, a nada se kako će i ona jednog dana upoznati njegovu obitelj koja živi u Africi.

– Imao sam osjećaj da me prihvaćaju i da im se sviđam. Super se slažemo, s njima provodim blagdane u Njemačkoj. Od njih sam naučio raditi sarmu, radio sam pitu od sira.. Smatra ih svojom obitelji – kaže Prince koji će početkom veljače postati tata.velike ljubavi
Koga ljube Kauboji? Samozatajne ljepotice zaziru od svjetla reflektora, a većina njih i od društvenih mreža


Ante Tibon Hrepić


ODLIČNI GENI
Pogledajte kako osmogodišnji sin našeg glazbenika rastura na bubnjevima: ‘Rođen je za ritam’


Božo i Mila Vrećo


‘SVE ZA NJU’
Nakon što je s mamom krenuo u borbu protiv teške bolesti, Božo Vrećo objavio sretne vijestiShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close