Slobodna DalmacijaSport

Premještaj iz omladinskog pogona u prvu momčad: Krešimir Režić imenovan je trenerom Damaca iz Saudijske Arabije

Krešimir Režić imenovan je trenerom prve momčadi Damaca iz Saudijske Arabije. Dogovorena je suradnja na pola godine, s opcijom produženja na još jednu sezonu.

Sredinom rujna prošle godine mladi hrvatski trener preuzeo je funkciju direktora omladinskog pogona i trenera mlade momčadi Damaca. Bio je to njegov povratak u Saudijsku Arabiju nakon što je dvije godine ranije radio u omladinskom pogonu Al Nassra. Režić koji je dugo radio u omladinskom pogonu Hajduka, a Croatiju iz Zmijavaca odveo do drugog mjesta u prošle sezone prekinutoj Drugoj HNL preuzeo je momčad koja je nakon 12 odigranih susreta na posljednjem mjestu sa samo dvije pobjede.

– Klub je odlučio napraviti velike promjene, uložit će se u pojačanja. Za mene je ovo veliki izazov, iako sam svjestan da neće biti lako – rekao je Režić i dodao:

– Velika prilika se otvorila za mene, ljudi u klubu su me prepoznali kao unutarnje rješenje iz kluba jer im se jako svidio moj rad kao trenera mlade ekipe i voditelja škole. Situacija na tablici nije dobra ali mjesta za napredak ima, sigurno je da me čeka težak posao u borbi za ostanak u premijer ligi Saudijske Arabije koja je vrlo jaka liga sa jakim trenerskim i igračkim imenima. Uskoro mi stiže i stožer,već od prije je sa mnom kondicijski trener Luka Čikotić, a također nastavljamo sa hrvatskim trenerima u omladinskom pogonu kojeg bi trebao preuzeti Saša Glavaš.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close