AktualnoSlobodna Dalmacija

Preminuo Vinko Ninčević, mladi nogometaš kluba ‘Mosor Žrnovnica’

Baš usred ovog prekrasnog razdoblja za Nogometni klub Mosor Žrnovnica, kada nakon duge borbe napokon imaju pravo trenirati na travnjaku u Pricviću, njihovu je sportsku obitelj zadesila tragedija. Iznenada je preminuo njihov dojučerašnji igrač Vinko Ninčević (32). Gubitak svakog ljudskog života tužan je i tragičan na svoj način, a pogotovo kad je riječ o tako mladom čovjeku. Vinkov život ugasio se u cvijetu mladosti i natjerao nas da ponovno zastanemo i zamislimo se koliko je život prolazan i kako svaki trenutak treba cijeniti jer nikad ne znaš koliko ćeš ih još dobiti na ovom svijetu.

Vinko, momak iz solinskog naselja Ninčevići, ove je sezone u Drugoj ligi Splitsko-dalmatinske županije za Mosor Žrnovnicu odigrao jedan susret i to prije nepuna dva mjeseca u Sinju protiv Tekstilca. S klubom se razišao sredinom listopada, a navodno je razmišljao o povratku na Korčulu, točnije u Hajduk 1932 iz Vele Luke u kojem je prošle sezone igrao. Ranijih godina Ninčević je bio član i drniškog DOŠK-a, ali i mnogih drugih niželigaša poput Vrisnika, Dalmatinca, Rudara iz Siverića, Adriatica, Poljičanina, Trogira, Uskoka, Jadrana iz Kaštel Sućurca, Omladinca…

Bio je dobro poznato lice u dalmatinskim nogometnim krugovima, a često je sudjelovao i na lokalnim malonogometnim turnirima. Njegov prerani odlazak ostavlja veliku prazninu u srcima svih onih koji su ga voljeli i znali. Neka ti je laka zemlja, dragi Vinko.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close