MagazinVečernji list

Preminuo propali glazbeni producent koji je u zatvoru ležao zbog ubojstva poznate glumice

U 82. godini preminuo je glazbeni producent Phil Spector. Kako javljaju strani mediji, Spector se u zatvoru zarazio koronavirusom, te je prevezen u bolnicu zbog komplikacija s disanjem. No, liječnici mu više nisu mogli pomoći.

Inače, propali producent osuđen je 2009. nakon ubojstva glumice Lane Clarkson. Sudac u slučaju Larry Fidler nije bio sken pretjeranoj diskreciji u određivanju kazne. Spector je dobio 16 godina jer su mu na optužbu za ubojstvo dodali i optužbu za upotrebu vatrenog oružja. Lana Clarkson ubijena je jednim hicem u usta 3.veljače 2003. nekoliko sati nakon što se našla sa Spectorom u noćnom klubu House of Blues u Los Angelesu.

Ključno je za presudu bilo svjedočenje Spectorovog vozača koji je tvrdio kako je Spector isteturao iz kuće s pištoljem mrmljajući da ‘misli kako je ubio nekoga’. Spectorov je odvjetnik pak cijelo vrijeme tvrdio kako je glumica počinila samoubojstvo, dok je optuženi za intervju jednom prilikom izjavio kako je Clarkson poljubila pištolj prije nego je povukla okidač. sjećate li se nje?
Vodila je prvi Big Brother, glumila u ‘Bitangama i princezama’, a onda nestala s TV-a

Nicole Scherzinger
Ušla je u peto desetljeće, a i dalje fascinira linijom: Fanove oduševila bujnom stražnjicom

otkrila i spol
Rastala se od supruga kako bi bila s 15 godina mlađim posinkom, a sada mu je rodila dijeteShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close