MagazinVečernji list

Poznati glumac slao je ženama šokantne poruke o silovanju i kanibalizmu

Glumac Armie Hammer, kojeg smo gledali u Netflixovom hvaljenom filmu “Rebecca”, našao se u središtu skandala nakon što su u javnost dospjele uznemirujuće poruke koje je slao ženama između 2016. godine i veljače 2020. godine. Ove poruke objavljene su ja jednom Instagram profilu i podijelila ih je žena koja želi ostati anonimna a poruke su šokantnog sadržaja o silovanju i kanibalizmu. 

– Ja sam stopostotni kanibal i želim te pojesti. Nikad to prije nisam priznao. Trebam piti tvoju krv. Jednom sam izrezao srce iz žive životinje i pojeo ga dok je još bilo toplo. Ti živiš samo da budeš moja robinja. Posjedovat ću te, to je moja duša, moj mozak, moja duša i moje tijelo. Želiš li doći i postati moje vlasništvo sve do trenutka smrti? – dio je sadržaja ih poruka koje je navodno primila od 34-godišnjeg glumca koji se još nije oglasio o ovim optužbama. Njegova bivša supruga  Elizabeth Chambers u šoku je i ne može vjerovati da je on pisao ovakvo što, povjerili su njezini bliski prijatelji medijima.

Ove poruke, ako su zbilja njegove, slao je dok je još bio u braku s Elizabeth od koje se rastao ovo ljeto nakon 10 godina braka. Za njihov razvod kriva je navodno Hammerova romansa s partnericom iz filma “Rebecca” Lily James. Elizabeth su već prije kontaktirale mnoge žene koje su tvrdile da im Armie šalje ovakve poruke ali Elizabeth im nije vjerovala, a sada kada je vidjela i sadržaj tih poruka kaže da je njezin bivši bio čudovište i da nikada nije ni slutila da je ovako nastran. SJEĆATE LI JE SE?
Aleksandra Mindoljević prisjetila se vremena kad je gledatelje HRT-a ostavljala bez daha

Sjećate li se njega?
Kakva promjena! Slamao je srca ženama, no nakon što je završio na crnoj listi, više ne izgleda ovako

Ne može si pomoći
Žanamari je izgubila kilograme: Već dva tjedna ne spavamShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close