AktualnoSlobodna Dalmacija

Poznati dobitnici najveće medijske nagrade u Hrvatskoj: najbolja pjevačica Jasna Zlokić, a pjesma godine je Massimov `Mali krug, velikih ljudi`

Na četvrtoj po redu dodjela najveće medijske nagrade u Hrvatskoj “Zlatni Studio” Jutarnjeg lista, koja se upravo se održava u dvorani Anton Marti HTV-a na Prisavlju, i koju možete pratiti na Prvom programu HTV-a, okupili su se brojni uzvanici.

Među zvijezdama koje su prve došle našli su se novinarka Andrea Buča, voditelj Zoran Šprajc, voditeljica Marijana Batinić, glumac Enis Bešlagić, glumica Tara Rosandić te glazbenici Vinko Ćemeraš, Nika Turković i Jure Brkljača. Održala se i generalna proba na kojoj je vladala sjajna atmosfera…

Producenti, glazbenici, voditelji i prezenteri nagrada vrzmali su se uokolo, uvježbavajući svoje nastupe i govore na raskošnoj pozornici koja je, kako i priliči Zlatnom Studiju, i ove godine zabljesnula scenografski.

Pa je tako nagradu Zlatni studio u kategoriji za najboljeg filmskog glumca po drugi puta osvojio – Goran Navojec

– Zahvaljujem se svima koji su dali svoj glas za ovaj moj veliki umjetnički moment. Zahvaljujem se cijeloj ekipi filma “Mare”, Mari i šaljem nagradu, osim naših filmskih djelatnika iz Hrvatske, dijelim je s djelatnicima iz BiH i Švicarske – kazao je Navojec.

U kategoriji za najbolji film “Zlatni studio” osvojio je “Tereza37”.

Nakon proglašenja pobjednika u prve dvije kategorije na pozornici je Zsa Zsa izvela pjesmu “Ova ljubav”uz pratnju Hiljsona Mandele, a nakon nje je Marko Tolja izveo pjesmu “Ova ljubav”, a Vanna pjesmu “Puna memorija”.

 Bitorajac i Đuro prvo su prokomentirali situaciju za kazalište u prošloj godini koja je, kako su kazali, bila katastrofična. Nakon toga su pročitali nominirane u kategoriji najbolje lice u kazalištu i filmu. Nagradu za Najbolje novo lice u kazalištu i na filmu osvojila je Matea Marušić.. 

Zlatni studio u kategoriji “Najbolja predstava” osvojila je predstava “Štajga”.

Za najbolju filmsku glumicu  nagradu je osvojila Marija Škaričić.

U posljednjoj kategoriji “radijska postaja” nominirani su Narodni, Radio Dalmacija i Radio Istra. Čitatelji su proglasili najboljom radijskom postajom Radio Istru.

 Uslijedila je dodjela nagrade u kategoriji za najbolju TV novinarku ili novinara, a nominirani su Zrinka Grancarić (HTV), Silvana Menđušić (RTL) i Andrija Jarak (Nova TV). Nagradu je osvojio Andrija Jarak.

– Triput je triput – kazao je Jarak i zahvalio na Zlatnom studiju.

U kategoriji za najbolju pjevačicu nominirani su Jasna Zlokić, Vanna i Zsa Zsa. Zlatni studio osvojila je Jasna Zlokić

U kategoriji Zlatnog studija za najbolju TV zabavu nagradu je osvojila emisija “The Voice”, a nagradu za najbolju pjesmu osvojio je Massimo – pjesma se zove “Mali krug, velikih ljudi”.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close