MagazinVečernji list

Poznata novinarka doživjela prometnu nesreću: ‘Izvukle smo živu glavu, ali šteta je velika’

Poznata bosanskohercegovačka novinarka i spisateljica Martina Mlinarević Sopta (38) otkrila je da je krajem prošlog tjedna doživjela prometnu nesreću. S Martinom je u automobilu bila i njezina maloljetna kći, a nemili događaj dogodio se u Pragu gdje Martina trenutno obnaša funkciju ambasadorice BiH u Češkoj. O svemu je progovorila na svom Facebooku.

– U petak smo Una i ja imale prometnu nesreću s našim privatnim automobilom u kojeg se, oduzevši nam prednost direktno zabio drugi automobil. Uz veliku materijalnu štetu i pretrpljen stres i Unin strah, živu glavu smo izvukle, i nas dvije i gospodin za volanom preko puta nas. U dosta prometnoj ulici u Pragu, iz radnje koja se bavi prodajom rasvjete istrčao je odmah jedan mladić zbog kojeg pišem ova slova. Pomogao nam je na licu mjesta, smirivao i grlio Unu, razgovarao s policijom, prevodio, darovao Uni jednoroga koji svijetli. Danas smo ponovo otišli u njegovu radnju da ga posjetimo i da mu uručimo makar mali poklon u znak zahvale, i ono najvažnije da mu poželimo dobrodošlicu u našu Ambasadu, naš dom, Bosnu i Hercegovinu. Jer jednorozí u zemlji dobrog vojaka Švejka, zaista postoje. I zovu se Ondrej. Prodaju rasvjetna tijela i nesebično priskoče u pomoć u najtežem trenu – napisala je Martina.
 | Autor : Facebook

Foto: Facebook


Martina je prije dvije godine podijelila s fanovima da je operirala rak dojke.‘Uz velike plućne komplikacije, obavještavam vas da sam dočekala jutro u svojih najtežih 24 sata u životu. Bez sise to izgleda upravo ovako, prsni koš je ravna šahovska tabla. Preživjet ćemo, kao i milijun puta dosad. Život je prodisati onda kad ti je plućna maramica strgana i uzdignut glavu kad kolabiraš nasred hodnika. I kažeš, e nećeš pi….ti materina! Ne može biti toliko loših okolnosti koliko živ čovjek može izgurati. Još ja moram. Biti i hodati. Hvala vam na svemu ovih dana, na svakoj poruci ljubavi, brige, na čitanju knjige, na kupovini knjige. Ja kao veliki idiot i nepremašeni idealista nemam prijavu i osiguranje u RH, a uputnicu iz mostarske bolnice je dobiti kao bos da jurišate na Himalaju, pa sve tri svoje operacije plaćam sama. Niste ni svjesni koliko je velik vaš kamenčić u mozaiku moje borbe. Hvala što ste moj život ponijeli u svoje živote, i što svaki put kad me držite u koricama osjećam kao da me držite za ruku’, napisala je tada na društvenim mrežama.
pogodilo je
Neda Ukraden se rasplakala u prijenosu uživo nakon kritika o cijepljenju: ‘Na mom čelu su nacrtali metu’


Princ Philip


duže nego očekivano
U bolnici je već šest dana i ne zna se kad će izaći: Otkriveno u kakvom je stanju princ Philip


56th Annual GRAMMY Awards


DEFINIRALI ŽANR
Šokirali fanove! Jedna od najomiljenijih pop grupa današnjice objavila raspad nakon tri desetljećaShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close