Life Style

Potrošila je 200 tisuća kuna na operacije, a sada zarađuje milijune prodajući fotografije: ‘Moja ljepota dolazi iznutra’

Amanda Martin (26) iz Las Vegasa imala je sasvim obično i mirno djetinjstvo. Sa samo 20 godina udala se za svog dečka, koji je bio marinac, ali nekoliko godina kasnije, njihov brak je nesretno završio, kako prenosi Daily Mail. Tada je Amanda htjela promijeniti cijeli svoj život i izgled, u nadi kako će pronaći novog muškarca.

Prvo se usredotočila na svoju težinu te uz pomoć osobnog trenera izgubila više od 30 kilograma. Nakon što je bila zadovoljna svojom kilažom, odlučila je otići na povećanje grudi. No to je bio samo početak njezinih plastičnih operacija. Od tada je potrošila gotovo 200 tisuća kuna na promjenu svog izgleda i postizanje ‘idealnog tijela’, što je uključivalo prijenos masti i liposukciju, kao i filere u usnama i implantate za stražnjici.

Potrošila je 12,5 milijuna kuna na operacije i nije joj dosta: liječnike je tjerala da laju


Sabrina Sabrok

– Način na koji se vidim dolazi iznutra. Oduvijek sam smatrala da su moja unutarnja ljepota i osobnost nevjerojatni. Jednostavno volim izgled prilagoditi onome što već osjećam prema sebi iznutra – objasnila je.

Zbog svog novog izgleda, Amanda je dobila samopouzdanje te počela objavljivati provokativne fotografije na društvenim mrežama. Njezin cilj bio je pronaći muškarca, ali brzo je postala popularna te prikupila 4,3 milijuna pratitelja i počela prodavati svoje fotografije, pomoću kojih zarađuje milijune. 

Također je i pronašla novog partnera, Johna (30), koji zajedno s njom snima porno filmove te joj pomaže u održavanju društvenih mreža. – Imati muškarca koji me ne samo razumije, već me podržava u mom uspjehu je nevjerojatno. Osjećam se tako ponosno. Doslovno sam napravila brend i posao samo od toga što sam ja i kako zabavljam ljude na društvenim mrežama – rekla je Amanda.

U Gornjoj Bačugi kraj Petrinje volonteri su Ninu iznenadili tortom za 17. rođendan!
Snimljena bez njenog znanja
Irska poduzetnica: ‘Pet mi je godina život bio pakao zbog seks snimke sa mnom…’

Vrlo jednostavno
Pokazala koliko se nalazi prljavštine u radijatorima pa zgrozila mnoge: Evo kako ćete ih očistiti

Ovo morate vidjeti
Neobičan način jedenja pizze zgrozio ljude: Kako bi ohladio komad, muškarac ga ispere pod vodomShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close