AktualnoSlobodna DalmacijaSvijet

Policija Quebeca objavila je da je uhitila osumnjičenika koji je u napadu nožem ubio dvije osobe, a pet ih je ranio

Policija grada Quebeca objavila je da je u nedjelju nedugo nakon ponoći uhitila osumnjičenika koji je u napadu nožem ubio dvije osobe, a pet ih je ranio te da početni rezultati istrage ukazuju na to da je zločin počinio iz osobnih motiva, a ne iz nekog drugog razloga.

Mladić odjeven u srednjovjekovnu odjeću i naoružan mačem ubio je dvije osobe, a pet ih je ranio u noći na nedjelju u povijesnom središtu Quebeca. Ubrzo je uhićen. 

“Na kraju potrage u starome dijelu grada uhitili smo muškarca u dvadesetim godinama u 1 sat po lokalnom vremenu”, rekao je medijima Etienne Doyon, glasnogovornik policijske uprave Ville de Québec (SPVQ).

“Po našim prvim saznanjima, osumnjičenik je tako postupio iz osobnih, a ne iz nekih drugih motiva”, stoji u tvitu policije.

Po izjavama troje svjedoka, napadač je navodno “prerezao grlo” prvoj žrtvi blizu hotela Château Frontenac i “bilo je puno krvi”.

Pohod je nastavio Ulicom des Remparts, gdje je ubio drugu žrtvu, a potom je krenuo prema gradskoj luci gdje je ozlijedio još pet osoba, piše mjesni list Le Soleil. Ondje je i uhićen. 

Muškarac je službeno identificiran, no policija nije objavila njegov identitet niti je otkrila je li otprije poznat njihovim službama.

“Muškarac kojega smo priveli bio je odjeven u srednjovjekovnu odjeću i kod sebe je imao mač, a ubojstva je počinio nožem. To je sve što vam zasad mogu reći “, rekao je Doyon.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close