Slobodna DalmacijaSplit

Policija počela istraživanje u slučaju splitske profesorice, SDP-ovke Kačić-Bartulović. Utvrđuje se je li pištolj s kojim se slikala pravi, čiji je…

Splitska policija počela je kriminalističko istraživanje u slučaju srednjoškolske profesorice Suzane Kačić-Bartulović, koja se ljetos fotografirala s pištoljem u ruci, što je objavila na Instagramu, a slučaj je policiji prošlog tjedna prijavila prosvjetna inspekcija. 

Objava fotografije na Instagramu uznemirila je neke roditelje Ekonomsko-birotehničke škole koji su od ravnateljice tražili reakciju.

Policija je u ponedjeljak službeno i kratko Hini potvrdila da je počela kriminalističko istraživanje nakon kojega će se znati više pojedinosti te hoće li se protiv nje podnijeti prijava i koja.

“Sve dok traje kriminalističko istraživanje, ne možemo govoriti o konkretnom slučaju”, kratko je rekla Antonela Lolić.

Kako se neslužbeno doznaje, policija među ostalim treba utvrditi je li pištolj pravi ili lažni, koje je marke i tko mu je vlasnik te ima li za nj dozvolu, gdje je fotografija nastala i još neka pitanja bitna za kriminalističko istraživanje.

Mediji su objavili kako je slučaj policiji prijavilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja, tj. splitski Odjel za prosvjetnu inspekciju, a ministar Radovan Fuchs ocijenio je komentirajući slučaj da takve osobe ne bi smjele raditi u školi. 

Suzana Kačić-Bartulović članica je Glavnog odbora SDP-a, u Predsjedništvu je splitskog SDP- a, a predsjedava i Savjetom za obrazovanje u gradskoj organizaciji. 

Predsjednik splitskoga SDP-a Goran Kotur nije želio komentirati istup svoje kolegice, dodajući da se za to “obratimo na Iblerov trg”.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close