MagazinVečernji list

Pogledajte kako je Lady Gaga otpjevala američku himnu: ‘Ovo je velika čast’

Jedna od najvećih pop zvijezda današnjice Lady Gaga otpjevala je američku himnu na inauguraciji novog predsjednika SAD-a Joea Bidena. Kako je napisala na Twitteru, za nju je ovo bila izuzetna čast. 

– Pjevati američku himnu ispred američkog naroda za mene je bila velika čast. Pjevat ću tijekom ceremonije, u tranziciji između 45. i 46. predsjednika SAD-a. Namjera mi je priznati našu prošlost, biti lijek za našu sadašnjost i strastvena za budućnost u kojoj radimo zajedno s ljubavlju. Pjevat ću u srcima svih ljudi koji žive na ovoj zemlji. S poštovanjem i ljubaznošću, Lady Gaga,  napisala je pjevačica na Twitteru. Gaga je pjevala praćena bendom marinaca, a na kaputu je imala prikvačen zlatni broš u obliku goluba.

Odmah nakon Gagine izvedbe zaredali su komentari oduševljenih gledatelja na društvenim mrežama. “Wow, Lady Gaga je krala show”, “Ubila je”, “Moram priznati da sam se rasplakala”, samo su neki od komentara. Nakon što je Lady Gaga izvela himnu, uslijedila je i njena kolegica Jennifer Lopez  s pjesmom “This Is Your Land” Woodyja Gutherija. 
President Trump At Joint Base Andrews - Maryland


besprijekorno dotjerana
Melanija napustila Bijelu kuću, za oko zapeo detalj od 430.000 kuna

miroslav mika aleksić
Govorio im je da se mogu baviti elitnom prostitucijom ili postati uličarke, a sat je počinjao molitvom

Objava na Instagramu
Marijana Mikulić: Što je s nama koje smo digle glas, tražile raskide ugovora pod cijenu penala
Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close