MagazinVečernji list

Pobjednik ‘Života na vagi’ i službeno potvrdio vezu koja se rodila tijekom showa

Matej Petrović pobijedio je u petoj sezoni showa “Život na vagi” u kojem je izgubio 67,9 kilograma te je kući  otišao s novčanom nagradom od 170 tisuća kuna. Međutim, nije sudjelovanjem u ovom showu Matej postao bogatiji za ovaj lijepi iznos jer sudjelovanje u showu obogatilo je i njegov ljubavni život.

Na početku se šuškalo kako se Matej zaljubio u asistenticu producenta showa Anju Glavaš, ali on to nije htio komentirati niti potvrditi sve do Božića kada je objavio zajedničku fotografiju s Anjom na Instagramu i čestitao svima Božić. Svoju vezu više ne krije ni od Facebook pratitelja i odlučio je sada i službeno promijeniti i svoj ljubavni status na Facebooku i napisao je kako je s Anjom u vezi. 
Matej je ušao sa 152 kilograma, a kada je napustio show otkrio nam je kako više neće raditi u Njemačkoj, nego se vraća u Hrvatsku, gdje će pokušati pokrenuti svoj posao.

– Osvojenu nagradu ću uložiti na pokretanje vlastitog posla i na veliku feštu (onda kada će to epidemiološka situacija dozvoljavati) jer druženje s mojim najdražima ono je što mi je doista nedostajalo kada sam bio u izolaciji. – rekao nam je Matej nakon pobjede. Rekao je kako je njegova obitelj bila presretna njegovom transformacijom i nisu mogli vjerovati kako odlično izgleda.
VEĆ JE RASPRODALA
Svi su zinuli! Beyonce u tangama reklamira svoju novu kolekciju od lateksa


Nives Ivanišević


‘hvala ljubavi’
Goran Ivanišević posvetio romantičnu objavu supruzi, komentar legendanog tenisača sve nasmijao

sretna vijest
RTL-ovac Filip Brkić postao je otac! Otkrio je i simpatično ime bebeShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close