Slobodna DalmacijaSplit

Plenković o kandidaturi Krstulovića Opare za još jedan mandat na čelu Splita: Andro ima moju potporu uvijek. Idemo na izbore s velikim ambicijama

Nakon sastanka premijera Plenkovića sa splitskim gradonačelnikom u Splitu, medije je zanimalo ima li Andro Krstulović Opara njegovu potporu za još jedan četverogodišnji mandat na predstojećim lokalnim izborima u svibnju 2021. godine.

– Andro ima moju potporu uvijek. Hrvatska demokratska zajednica ne samo u Splitu, nego uopće na lokalne izbore u svibnju 2021. godine izlazi s velikim ambicijama u županijama i velikim gradovima. Otvaraju se mogućnosti u sva četiri velika grada. I ja ću još jednom naglasiti da je njegova pobjeda i pobjeda HDZ-a 2017. godine bila amblematična za našu stranku, jer je to bila prva pobjeda u kojoj je jedan kandidat HDZ-a pobijedio na izravnim izborima u jednom od četiri velika grada. Andro je bio naš kandidat za Sabor, i tu je osvojio mandat. To sve govori kolika je potpora – rekao je Andrej Plenković.

Isto pitanje su novinari postavili i gradonačelniku Krstuloviću Opari.

– O tome ću odlučiti nakon konzultacija sa svojom obitelji i liječnicima, ali ima još vremena – kratko je rekao, ali se nešto više raspričao o projektima o kojima je razgovarao s premijerom Andrejom Plenkovićem.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close