KulturaSlobodna Dalmacija

‘Ovo mjesto oduzima dah‘, kaže Owen Wilson u ‘traileru‘ filma koji je sa Salmom Hayek snimao u Splitu, a pokazuje Rivu, Prokurative, Vidilicu…

Split je dobio najbolju moguću reklamu u nadolazećem filmu “Bliss” s hollywoodskim zvijezdama Salmom Hayek i Owenom Wilsonom u glavnim ulogama.

U friško objavljenom premijernom foršpanu filma jasno se vide vedute grada pod Marjanom, Galerija Meštrović, Prokurative, Riva, Vidilica,… “Ovo mjesto oduzima”, kaže Wilson u “traileru” silazeći niz stepenice Galerije Meštrović.

Hayek i Wilson su, podsjetimo se, snimali “Bliss” tijekom srpnja 2019. na splitskim lokacijama, kad su ih naši fotoreporteri uspjeli uloviti na setu u Galeriji Meštrović i pred odlazak na zajednički ručak u Varošu.

Opisan kao “mind-bending” ljubavna priča, film prema službenom sinopsisu prati Grega (Wilson) koji, nakon što se nedavno razveo i dobio otkaz, upoznaje misterioznu Isabel (Hayek) i ona ga uvjerava kako je svijet oko njih računalna simulacija. Isprve Greg sumnja u njezine zavjereničke riječi, ali ubrzo otkriva da, možda, nisu daleko od istine, a sunčani Split je sušta suprotnost njihovoj sivoj stvarnosti.

“Bliss” će imati premijeru 5. veljače na Amazon Primeu.

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close