Life Style

Ovi horoskopski znakovi su najkompatibilniji, ali i često prekidaju jer su – previše slični!

Neki horoskopski znakovi odgovaraju si karakterom i ponašanjem, ali zbog prevelike sličnosti često imaju problema te njihove veze ne mogu opstati. Astrologija je otkrila koji horoskopski znakovi su idealni parovi, ali često prekidaju.

Ovan i Lav: Ovaj je par previše egoističan
Ovo je par kojem neće nedostajati intenziteta ili strasti! I u mislima i u akcijama, nikad neće biti dosadnog trenutka. Njihova energija osnažit će ih da isprobaju stvari koje su se bojali pokušati. Na žalost, oboje su tako ponosni znakovi, da se ta energija često pretvara u nezdravu konkurenciju koja stvara razdore u vezi, kako piše MSN.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak:


Ovnovi vole avanturu i istražuju nova mjesta. Oni su prilično otvoreni i ne vole biti dominantni u vezi. Vrlo su odani partneri, a ponekad su nestrpljivi. 

Strijelac i Vaga: Previše su tvrdoglavi
Ovi horoskopski znakovi daju najbolje od sebe na emocionalnoj razini, jer komunikativna i strpljiva priroda Vage odgovara Strijelčevoj filozofskoj i liberalnoj osobnosti. Ova interakcija omogućit će im da razmišljaju o prošlim iskustvima, pa čak i o svojim osjećajima. Problem se javlja kada je riječ o povjerenju, jer se ovi znakovi boje vezivanja i neće htjeti napraviti prvi korak.

Blizanci i Vodenjak: Previše su emocionalno suzdržani
Ovaj par djeluje dobro na puno razina, pogotovo jer se radio o horoskopskim znakovima koji su često usamljeni jer su toliko jedinstveni. Nažalost, njihove se komunikacijske vještine ne protežu na njihove emocije jer oboje obično bježe od toga kako se stvarno osjećaju. Trebaju nježnije partnere kako bi otkrili svoju ranjivost i osjećaje koje su potiskivali.

Djevica i Jarac: Previše su platonski
Kao dva najinteligentnija horoskopska znaka, oboje su racionalni i razmišljaju logički. Stoga i njihov odnos funkcionira dobro, ali najveći problem koji imaju su u seksualnoj i romantičnoj povezanosti. Što se tiče intime, niti jedno od njih dvoje nije poznato po svojoj domišljatosti jer se njihova strast često usmjerava u posao ili osobne projekte.

Škorpion i Bik: Nedostaje kompromis
Ove dvije suprotne strane definitivno će se privući jer će iskre letjeti na seksualnoj razini, ne samo na početku veze, već i cijelo vrijeme. Bez obzira na to, ova su dva horoskopska znaka najtvrdokorniji i najljubomorniji, pa je teško očekivati da će se netko povući iz svađe. Jedan problem lako se može pretvoriti u ogromnu nepovezanost između njih koja uništava vezu, samo zato što ni jedni ni drugi neće popustiti.

Ribe i Rak: Zajedno im je previše ugodno
Nijedan znak ne donosi puno energije ili spontanosti u vezu pa ćete shvatiti da atmosfera može postati pomalo monotona i čak zagušljiva. Ovaj par može biti previše siguran odabir koji nakon početnog uzbuđenja gubi svoju romantičnu privlačnost.

Epidemiološke mjere nisu spriječile ljubitelje vježbanja: U napuštenoj vojarni napravili su improviziranu teretanu!
Ovo morate vidjeti
Neobičan način jedenja pizze zgrozio ljude: Kako bi ohladio komad, muškarac ga ispere pod vodom

Snimljena bez njenog znanja
Irska poduzetnica: ‘Pet mi je godina život bio pakao zbog seks snimke sa mnom…’

maleni junak
Dječačić (6) spasio mlađu sestru od psa pa zadobio 90 šavova – liječnici mu poklonili uklanjanje ožiljakaShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close