AutoVečernji list

Ovaj je model srušio rekorde prodaje u Lamborghiniju, a na Njuškalu se može naći za 1,6 milijuna kuna

Samo pet godina bilo je potrebno modelu Huracan da dostigne brojke koje je u 10 godina ostvario Gallardo te je time postao najuspješniji Lamborghini svih vremena kada je u pitanju prodaja.POSJET SVETOJ NEDELJI
Nico Rosberg objavio video nakon posjeta Rimcu: Pogledajte koju je jurilicu vozioU pet godina od početka proizvodnje prodano je nešto više od 14 tisuća primjeraka ovog supersportskog automobila, a Lamborghini je u 2019. godini prijavio impresivan rast prodaje od čak 43 posto. Bila je to ujedno i najuspješnija godina u povijesti ove tvrtke. Novi ‘baby Lambo’ tako je opravdao sva očekivanja koje je postavio Gallardo te dignuo ljestvicu vrlo visoko.

Automobil je to s kojim ćete uživati u vožnji te nigdje nećete proći nezapaženo. Jedan primjerak Huracana može se naći i na Njuškalu. Radi se o modelu iz 2017. godine s 47 tisuća prijeđenih kilometara. Snaga motora iznosi 449KW, a cijena je 220 tisuća eura, odnosno više od 1,6 milijuna kuna. U oglasu stoji kako je automobil uredno održavan te je registriran do sedmog mjeseca iduće godine.
Lamborghini Huracan | Autor :

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close