MagazinVečernji list

Ova tetovaža pokazuje koliko je Sandi Cenov bio veliki obožavatelj Balaševića

Otkako je u petak stigla tužna vijest da je u 68. godini preminuo glazbenik Đorđe Balašević od njega se opraštaju njegovi obožavatelji među kojima je i naš pjevač Sandi Cenov. Na Instagramu je otkrio tetovažu koju je posvetio Balaševiću i još jednom je pokazao koliko se divio i koliko je cijenio Balaševićevu glazbu.

– Ostaje mi to što se volimo… Tetovaža valjda dovoljno govori u kojoj sam mjeri bio fan Đorđa Balaševića. Što god da radim – ne mogu tu strašnu istinu odagnati iz glave. A što je još gore – ni iz srca…. I što sad!? Svirati i pjevati njegove pjesme… Hoćete!? Instagram live u utorak 23.02. U 20h!? Nadam se da ćemo zajedno odati tu počast našem “trećem roditelju”, kako je Đoleta emotivno oslovio u oproštajnom postu moj frend @marin_mamuza Gledamo se!? Pjevamo u utorak!? – najavio je Sandi obožavateljima kako će u utorak na Instagramu pjevati Balaševićeve pjesme. Prije ove objave imao je još jednu koju je posvetio omiljenom glazbeniku te je napisao: 
 | Autor : Instagram, Pixsell

Foto: Instagram, Pixsell


Kad odeš..Kad te đavo isprati salajackim sokakom… Ehhhh… Jako mi je teško pisati ovaj post, jer ovo me dotuklo. Korona, potres, a onda ode i Đole…. Onako – bez neke pompe, bez najave. Svi ti divni stihovi su najdublje obilježili moj život. Dublje od svih mojih idola iz djetinjstva. Nenametljivo, a tako snažno. A točno takav si bio i sam. Ako postoji neka utjeha, imao sam čast da se družimo, pa čak i da sviramo i da snimamo zajedno. Kakvi su to “dani lavova” bili… Tvoje riječi… I negdje u mom oku uvijek će se vidjeti trag tih dana, tih pjesama… Moja obrada “Lijepa Djokina kci”, suze u Oliverinim i tvojim očima na tu pjesmu, tvoja divna tumačenja nastanka nekih od najvećih pjesama s ovih prostora, a i tumačenja života općenito. Jednostavno, a tako mudro. Onako kako samo genij poput tebe zna. Tj. znao je…. Još se ne mirim s tim da te više nema i da nam samo pjesme ostaju. Ovo “samo” je uvjetno rečeno, jer to je opus, koji neće biti zaboravljen sve dok je nama nas, normalnih, koji smo te neizmjerno poštovali i voljeli…Zbogom Đole..
VEĆ JE RASPRODALA
Svi su zinuli! Beyonce u tangama reklamira svoju novu kolekciju od lateksa

otkrio razlog
Ribafish se javio iz bolnice: ‘Nećemo se viđati nekih mjesec dana’

sretna vijest
RTL-ovac Filip Brkić postao je otac! Otkrio je i simpatično ime bebeShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close