MagazinVečernji list

Otkriveni detalji Bidenove inauguracije: Poznate zvijezde nastupit će na televizijskom spektaklu

S obzirom na nepovoljnu situaciju s koronavirusom, Odbor za inauguraciju novoizabranog američkog predsjednika Joe Bidena za večer inauguracije 20. siječnja sprema posebnu televizijsku emisiju. Emisija će se emitirati u prime-time terminu na ABC-u, CBS-u i NBC-u, dok će je uživo prenositi i CNN i MSNBC. U ulozi voditelja pojavit će se slavni glumac Tom Hanks, a u 90-minutnom specijalu nazvan ‘Slaveći Ameriku’ nastupit će i glazbene zvijezde Demi Lovato, Justin Timberlake, Ant Clemons i Jon Bon Jovi. Svečanost će uključivati još izvođača koji tek trebaju biti najavljeni, a posebna počast odat će se i ‘američkim herojima’.

Čast izvedbe američke himne pripala je pjevačici Lady Gagi koja je s oduševljenjem prihvatila poziv.

– “Velika mi je čast što se pridružujem Bidenovoj inauguraciji 20. siječnja gdje ću otpjevati državnu himnu i proslaviti povijesnu inauguraciju Joea Bidena i Kamale Harris – napisala je pjevačica na svom Twitteru.

“Svjedočili smo nemalom broju heroja koji su prošle godine bili na prvim linijama obrane i služili američkom narodu. Želimo ispričati njihove priče, širiti njihovu pozitivu i slaviti ono što je najbolje u našoj državi”, kazao je predsjednik Odbora za inauguraciju Tony Allen.

Iako su za dane nakon inauguracije uobičajeni koncerti i inauguracijski bal s donorima, ove godine toga neće biti, a i sama inauguracijska parada bit će virtualna.

Sama inauguracija imat će smanjeni broj uzvanika. Na inaguruaciji se neće pojaviti aktualni američki predsjednik Donald Trump, no zato hoće američki potpredsjednik Mike Pence. Umjesto građana, kojih je prethodnih inauguracija znalo biti na tisuće, u parku ‘National Mall’ bit će postavljeno 191.500 zastava, a bit će predstavljene zastave svih američkih saveznih država.

Inauguracijski događaji poznati su po nastupima svjetski poznatih zvijezda, pa je tako inauguracija Baracka Obame 2013. godine postavila visoku ljestvicu s nastupima Beyoncé, Kelly Clarkson i Jamesa Taylora. nije joj bilo spasa
Iznenada preminula 38-godišnja glumica, tužnu vijest potvrdila obitelj, a zvijezde se opraštaju

Odlično se slažu
Prince iz ‘Farme’ čeka prinovu s Lidijom iz Kutine: Njezini su me naučili raditi sarmu


Zagreb: Restart koalicija izborne rezultate čeka u prostorijama SDP-a


SLJEDEĆE GODINE IZBORI
Mesić poslao pismo Bidenu: BiH je posebna i može biti i nacionalna i građanskaShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close