Slobodna DalmacijaSplit

Osoblje splitskog KBC-a prikupilo 280.000 kuna za pomoć stradalima na Banovini. Ravnatelj Meštrović: I bolnici pomažu, znamo mi što je solidarnost

U solidarnoj akciji prikupljanja donacija za potresom pogođena područja Banovine osoblje splitskog KBC-a prikupilo je 279.187 kn, na čemu im je pismom podrške zahvalio i ravnatelj ove ustanove Julije Meštrović.

– Mnogi su naši sugrađani ostali bez vlastitih domova, radnih mjesta, škola, vrtića i zdravstvenih ustanova. Svi smo mi u Hrvatskoj pozvani dati svoj doprinos kako bi se život na nastradalim područjima naše domovine obnovio i sačuvao. Naša bolnica redovito prima donacije zahvaljujući kojima stalno unaprjeđujemo kvalitetu našeg rada – naveo je Meštrović, dodavši kako im je osobito značila pomoć za vrijeme pandemije covid-19, kad su, kako je kazao, brojne tvrtke i pojedinci prepoznali važnost i potrebe splitske bolnice.

Prepoznajući napore djelatnika bolnice svoje je obraćanje nastavio riječima pohvale.

– U posljednjih devet mjeseci koliko traje borba s pandemijom, ulažete nezapamćene napore štiteći zdravlje i živote naših sugrađana. Uza sve izazove i teškoće s kojima se svakodnevno nosimo u svom radu, ovim ste činom još jednom pokazali osjećaj solidarnosti i odgovornost za one među nama koji su u većoj potrebi. Hvala vam na tome – kazao je ravnatelj Meštrović.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close