MagazinVečernji list

Nina Badrić se našalila na svoj račun, a pratitelji joj šalju zanimljive ponude

Šarmantna pjevačica Nina Badrić objavama na Instagramu često komunicira s fanovima dijeleći svoju svakodnevnicu, a posljednjom objavom nasmijala je mnoge.

Pratitelji su joj uzvratili zanimljivim odgovorima pa čak i ponudama.
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


“Ja sam taj, ajde spremaj svoje stvari i kreni polako, čekam te”, poručio je jedan.

Podsjetimo, Nina se nedavno na društvenim se mrežama oglasila oko problema s krađom identiteta. Naime, već neko vrijeme internet je prepun oglasa s njezinim likom, a ona oštro poriče da ima veze s proizvodima koji se prodaju.  “Ljudi! Ne nasjedajte na laži. Odričem se bilo kakve povezanosti s ovim oglasima kojih je pun internet. Oni su lažni/fake kao i proizvodi koje prodaju. Ovo je internet kriminal”, započela je Badrić i dodala da ljudi zarađuju kradući fotografije koji su njezino vlasništvo te idu čak toliko daleko da izmisle intervju s njom.

“Dotični ukradu fotografije koje su moje vlasništvo. Dotični izmisle interview sa mnom koji nisam dala. Dotični rade kriminal. Vjerujem u vašu pamet”, napisala je Nina i nastavila: “Ne kupujte lažne tablete u kojima je tko zna što smiješano pa i ne znate što unosite u sebe. Hvala na pažnji”, zaključila je. trpio strašnu bol
Nakon hospitalizacije, svi su strahovi potvrđeni: Glumcu dijagnosticiran rak četvrtog stadija


Parni valjak


VELIKO SRCE
Grupa Parni valjak pomogla stradalima u Glini, sve je otkrila jedna građanka

U središtu skandala
Poznati glumac slao je ženama šokantne poruke o silovanju i kanibalizmuShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close