TehnologijaVečernji list

Netflix od danas ima i svoje hrvatsko sučelje i hrvatske titlove za sve serije i filmove

U ovoj godini obilježenoj koronom online alati doživjeli su pravi procvat. A između online sastanaka u sto varijanti, mnogi vrijeme provode uz – Netflix. Od danas ovaj najpopularniji svjetski servis za streaming ima novost u Hrvatskoj – korisnici su dobili pristup hrvatskom korisničkom sučelju i titlovima na hrvatskom jeziku za sve filmove, serije, dokumentarce…. Tako se hrvatski jezik pridružio skupini s više od 30 lokaliziranih usluga na svijetu dostupnih na Netflixu.
Brojanje novaca


OTKRIVAMO DETALJE ZAMJENE VALUTE
Prva dva tjedna plaćat će se i eurima i kunama, sve konverzije besplatneProteklih je tjedana Netflix testirao ponudu hrvatskih titlova, a od danas je lokalizacija postala i službena. Također, svaki novi sadržaj koji će stizati odmah će imati i hrvatske titlove. Ako vam se automatski Netflix ne prebaci na hrvatski jezik, možete to učiniti u postavkama svog profila.

– Jako smo sretni i uzbuđeni što gotovo pet godina nakon pokretanja naše usluge na engleskom jeziku u Hrvatskoj možemo predstaviti potpuno lokaliziranu uslugu našim korisnicima koja obuhvaća tisuće sati omiljenih svjetskih filmova i serija, uključujući hvaljeni originalni Netflix sadržaj. Cilj nam je nastaviti oduševljavati naše korisnike, a lokalizacijom usluge želimo pružiti uranjanje u golemi svijet mogućnosti i zabavno iskustvo za svoje korisnike u Hrvatskoj – izjavili su iz Netflixa.

Ugodno korisničko iskustvo i dalje je veliki adut Netflixa u odnosu na druge slične servise. Lako ga je koristiti na različitim uređajima tabletima, pametnim telefonima, računalima i igraćim konzolama, a dodavanje hrvatskih titlova i sučelja sigurno će pozdraviti i hrvatski fanovi.

Dobra je stvar što Netflix ipak nije išao na prevođenje baš svakog naslova na hrvatski jer znamo da to katkada bude nespretno, tako je popularna SF serija Stranger Things ostala u svom originalu, kao i Tiger King ili Mindhunter. Dok je, recimo, Star Trek dobio već dobro poznatu hrvatsku verziju Zvjezdane staze, a veliki fantasy hit Witcher dobio je naslov Vještac.NIJE JE DUGO BILO
Janica ima novi posao, otkrivamo što će sada raditiJedna od prvih serija koja je dobila hrvatske titlove (mogli su se koristiti i proteklih tjedana) iznimno je popularna Queen’s Gambit, ekranizacija romana Waltera Tevisa iz 1983. godine koji prati život djevojke Beth Harmon koja s osam godina u sirotištu nauči igrati šah te zahvaljujući svom oštrom umu i odlučnosti dolazi do titule svjetske prvakinje u šahu. Ovu seriju već proglašavaju jednom od najboljih koju je dosad Netflix nudio pa je svakako pogledajte.

Također, top ljestvica pregledanih sadržaja otkriva da je upravo serija Queen’s Gambit ovih dana najgledanija na Netflixu u Hrvatskoj.

VIDEO Ekskluzivno smo isprobali dvije nove igrice za PlayStation 5

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close