Life Style

‘Nepoznata djevojka javila se mom suprugu tvrdeći da mu je kćer. Kako da je prihvatim?’

– Jedna mlada djevojka javila se mom suprugu tvrdeći da mu je kćer. Samo jedan pogled na njezinu fotografiju i znala sam da je to istina. Ima 20 godina, vrlo je lijepa s tamnom kosom poput mojeg supruga i ima tamno smeđe oči. Zajedno smo već 17 godina i imamo dva sina koja imaju 12 i 7 godina. Između sve troje djece postoji velika sličnost – napisala je jedna žena za The Sun.

Majka ušla u sobu kćeri (8) pa se šokirala porukom koju je vidjela na ploči:


Sophie Boyns

Ubrzo nakon što su se upoznali u mladosti, započeli su vezu. Iako je on bio s mnogobrojnim ženama prije nje, odlučio se smiriti i skrasiti se s njom. Stoga im je bio potpuni šok kad je dobio pismo u kojem je pisalo da ima kćer koja ga želi upoznati.

– Otišao je s njom na kavu, a kada se vratio kući, imao je veliki osmijeh na licu. Rekao je da je divna i da želi ostati u kontaktu s njom. Našli su se još nekoliko puta i čini se kao da stvarno želi nadoknaditi izgubljeno vrijeme i biti joj otac. Znam da nije učinila ništa loše i da se sve ovo dogodilo prije nego što me upoznao, ali nisam spremna prihvatiti je – zaključila je.

– Sumnjam da će se ona natjecati s vama za njegovu pažnju. Ovo je drugačiji odnos i oni se tek upoznaju. Vaš je suprug dobar otac vašim sinovima. Nije znao da ona postoji sve dok nije stiglo pismo, ali ozbiljno shvaća svoju novu odgovornost. No, svejedno biste trebali napraviti DNK test kako biste bili sigurni. Ovo je velika promjena za vas, ali vaši sinovi sigurno će biti uzbuđeni. Imati stariju sestru posebna je stvar – odgovorila joj je Deidre.

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike:
može uzrokovati oštećenja
Ulje nikada ne biste trebali bacati u sudoper ni zahod: Evo ispravnog načina

Podijelio mišljenja
Na blagajni vam prebrzo skeniraju namirnice i ne stignete ih pospremiti? Muškarac otkrio trik za takvu situaciju

Jeste li znali?
Djelatnici McDonald’sa otkrili zašto poklopci na piću imaju ‘gumbe’ – odgovor iznenadioShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close