Life Style

Neobičan način jedenja pizze zgrozio ljude: Kako bi ohladio komad, muškarac ga ispere pod vodom

Jedna žena ostala je zgrožena metodom jedenja, odnosno hlađenja pizze kojom se koristi njezin suprug – i to do te mjere da je sve zabilježila kamerom i odlučila podijeliti na Redditu kako bi čula mišljenje drugih ljudi.

Kako prenosi Mirror, njih dvoje upoznali su se još na fakultetu gdje su često znali kupiti gotove pizze i ispeći ih u pećnici, a nakon što su gotove on bi uvijek otvorio slavinu i isprao komad pizze pod vodom kako bi ga ohladio. 

Pogledajte video:

Neko vrijeme zaboravila je na njegovu naviku, a svega se prisjetila kada je to napravio prije nekoliko dana. Uzela je mobitel u ruke i snimila ga. “Izvadi pizzu iz pećnice, ostavi 2 do 3 minute, izreže na komade i onda rashladi pod vodom. Koricu jedinu ostavi suhu.”

“On kaže da je ovo odlična metoda”, napisala je ispod videa koji je vrlo brzo skupio mnoštvo komentara – i to negativnih. “Izbaci ga iz kuhinje, ovo je kriminal”, glasio je jedan.

Nije to samo pizza sa sirom, evo što sadrži prava Margherita:


Postoji više uvriježenih naziva za Margherita pizzu poput pizza sa sirom, ili “prazna pizza”, ali pizza Margherita u originalu je znatno “bogatija”.
ukusna hrana
Pizzerija Karijola: Dostavljamo unutar četiri kilometra, pizza mora odmah gostu, jer inače to više nije to

Nasmijao mnoge
Muškarac se probudio iz kome nakon ozljede vrata i prvo zatražio dvije omiljene stvari – pivo i pizzu!

Što vi mislite?
Muškarac pokazao kako podgrijava pizzu, ljudi ga osudili: ‘Ti si potpuno lud!’Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close