MagazinVečernji list

Nekad je bio veliki zavodnik, a danas živi okružen mačkama i tvrdi kako religija ne postoji

Marat Safin, jedan od najpoznatijih tenisača 21. stoljeća, oduševljavao je fanove na teniskom terenu, ali i izvan njega. Za njegovu naklonost borile su se brojne ljepotice, a nerijetko ga je po nekoliko njih pratilo iz lože na najvećim teniskim turnirima. Safin je volio zabavu, pa kruže glasine kako je često na mečeve dolazio mamuran, a gajio je i osebujne poglede na svijet. U to su se uvjerili i novinari ruskog portala Sport.ru, koji su ga nedavno intervjuirali, a intervju je prenio Blic

–   Volim šetati i putovati, a tenis me uopće ne zanima. Ponekad odem na neke veteranske turnire, ali i za to se moram pripremati dva, tri tjedna. Shvatio sam da nema smisla više igrati. Zamislite, radite kao novinar, završite karijeru i onda ponovno radite posao koji ste do sada radili. Glupo, zar ne, u svom je stilu kazao Safin i dodao kako mu nitko ne treba, te da najčešće putuje sam. Najviše ga je oduševio Machu Picchu, za koji je uvjeren da su ga sagradilio vanzemaljci. 
Marat Safin | Autor : Instagram

Foto: Instagram


– Kada vidite to zdanje, onda vam je jasno da je to izgrađeno na isti način kao piramide u Egiptu. Ne vjerujem da ljudi tako nešto mogu napraviti. Uostalom, ne vjerujem da smo sami u svemiru, mišljenja je Marat koji je vjeruje u religiju.

– Religija ne postoji. To je izmišljotina stvorena da se kontroliraju ljudi. Ne želim uvrijediti, ali meni je sve jasno. Zar stvarno netko misli da Isus i Sotona negdje sjede i odlučuju što će se događati “dolje”. To je glupo, veli bivši tenisač koji je trenutačno slobodan. Kazao je kako mu žene ne trebaju.

Marat Safin

Glumac Jude Law od početka svoje karijere slovio je za jednog od najzgodnijih glumaca, a ovaj 47-godišnjak poznat je i kao veliki zavodnik čijem šarmu nisu mogle odoljeti brojne dame.

– Ma ne mogu izdržati ni tjedan u vezi. Obožavam svoj život i ne želim graditivezu ni sa jednom ženom. Imam potpunu slobodu i želim raditi ono što god ja hoću. I ne, nijedna me nije razočarala, jednostavno se ovo dogodilo. Bio sam u jednoj dugačkoj vezi i sada uživam u slobodi. Mir, tišina… To je to, kaže Safin kojem su najbolji prijatelji kućni ljubimci.

– Moja kuća je sveto mjesto. Ne želim da unutra ulazi itko osim mene. Dobro, moje dvije mačke smiju, one žive sa mnom. U principu, ja obožavam životinje, a mačke su mi draže od pasa. Mačke me smiruju, osjećaju čovjeka, kad se loše osjećam priđu mi i smire me, kazao je Safin. nema kraja
Ostavila je bolesnog glazbenika zbog ljubavnika – preko poruke. Sada traži milijune i ne želi izaći iz kuće


25.10.2015., Zagreb - U kazalistu Vidra odrzana je premijera predstave Miris lovine. Vera Zima. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL


tužan odlazak
Objavljeni detalji posljednjeg ispraćaja Vere Zime, zbog epidemiološke situacije na Krematorij neće stati svi


kazaliste


U Beogradu
Zijah Sokolović ima koronavirus, stanje mu se pogoršalo i u bolnici je
Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close