MagazinVečernji list

Naša pjevačica bila je na vrhuncu slave kada se povukla iz javnosti, sada objavila video koji nitko nije očekivao

Tina Vukov svoju je glazbenu karijeru započela još u tinejdžerskim danima, a unatoč tome što su svi u njoj vidjeli golemi glazbeni potencijal, Tina se na samom vrhuncu glazbene slave odlučila povući sa scene. Sada nakon nekoliko godina stanke nedavno je izjavila kako radi na novom albumu za koji je većina pjesama gotova.

Postala je i sve aktivnija na društvenim mrežama, a zadnji video koji je objavila oduševio je njezinu publiku. Uz glazbu grunge benda Alice In Chains i njihove pjesme ‘Sea Of Sorrow’ Tina je pokazala svoje plesne vještine i zavodljivo je zaplesala u videu koji je objavila na Instagramu.  Nedavno je pjevačica rekla kako nije u ljubavnoj vezi.

Nakon ljubavnog brodoloma s 25 godina starijim poduzetnikom Lukom Rajićem, Tinino srce je zarobio Bojan Aleksovski, ekonomist makedonskog podrijetla koji se 2015. godine natjecao u showu The Voice. O njihovoj vezi se pisalo prije dvije godine, no ni Tina ni Bojan nisu potvrdili da su u vezi, a na društvenim mrežama ne objavljuju fotografije na kojima su zajedno.  otkrila što misli
Marijana Mikulić oglasila se nakon rekcija na objavu o teškoj prevari: Ne mogu ne osjećati se loše

otkrila i spol
Rastala se od supruga kako bi bila s 15 godina mlađim posinkom, a sada mu je rodila dijete

potresena je
Ida Prester o traumatičnom iskustvu iz bolnice: Nikada nisam osjetila takav strahShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close