MagazinVečernji list

Naša bivša manekenka rodila je drugo dijete i otkrila je ime koje je dala svojoj kćeri

Poduzetnica i bivša manekenka Sarah Josipović i njezin partner Jan Jerič dobili su drugo dijete, djevojčicu kojoj su dali ime Leni.

– Upoznajte Leni Jerič. 13.1. ujutro naša mala obitelj proširila se za jednu curicu koja nam je donijela neopisivu radost, koja je upotpunila našu sreću, popunila naša srca i zaokružila naš svemir. Ne možemo biti sretniji – napisala je Sarah uz fotografiju s Leni snimljenu u rodilištu. Sarah i Jan roditelji su i malenog Maka koji se rodio u lipnju 2019. godine i koji se sigurno veseli dolasku seke kući. Da svoju unučicu primi u ruke jedva čeka i baka Suzy Josipović Redžepagić koja je na Facebooku napisala:
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


– Najsretnija baka na svijetu sam. Uz najslađeg unuka Makića, na svijet je stigla i mala principessa Leni. Jedva čekam vidjeti je, zagrliti, stisnuti, izljubiti, pomaziti… Mama Sarah Josipović i Leni su dobro, to je najvažnije.

Čestitke su sretnoj mami stigle od brojnih poznati Hrvatice od Ive Radić, Ljupke Gojić Mikić, Nine Badrić, Anite Dujić do brojnih drugih. Sarah i Jan u vezi su više od tri godine, ali još se nisu odlučili svoju ljubav ozakoniti brakom i kako je Sarah jednom prilikom rekla taj papir im ne treba da bi im potvrdio koliko se vole.neki su skeptični
Glumac nakon skandala sa suprugom vrijeme provodi u drugoj kući: U izolaciji sam

puca joj srce
Marijana Mikulić ne može više sakriti bijes zbog ovoga: Znači dno! Koliko je moguće biti go*no?

MNOGI SU OSUĐIVALI
Započeli su vezu u tajnosti nakon showa, dobili dijete, a sada se spremaju na veliki korakShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close