MagazinVečernji list

Nakon što je s mamom krenuo u borbu protiv teške bolesti, Božo Vrećo objavio sretne vijesti

Bosanskohercegovački umjetnik Božo Vrećo krajem prošle godine objavio je kako njegova majka Mila boluje od karcinoma, te kako je očekuje operacija. Mama je i operirana prije tjedan dana, a čini se da je operacija prošla dobro. Danas je i proslavila rođendan, a Božo joj je čestitao emotivnom objavom na Facebooku.

– Sretan rođendan Srno voljena, nazdravlje majčice, puhnula je svjećice i zamislila svoju želju, samo da je dobro i dugooo još dugo sa nama. Sve za nju,dušu moje duše! Divnih 74. Živjela živjela i sretna nam bila, napisao je Božo pokraj fotografija s mamom.
 | Autor : Facebook

Foto: Facebook


Podsjetimo, Božo je prije mamine operacije napisao  kako će biti uz nju tijekom ove borbe i neće biti sama ni u jednom trenutku.

– Samo da vam nešto kažem, moja Božićna želja se ispunila, majčica danas izašla iz bolnice, hrabra moja srna, umiljava se na mom ramenu, poželila me,pa mi stiska ruku da vidim da je snažna,a ja je ljubim niz hodnike i kroz sve te liftove i labirinte, poneka suza se otkotrlja al neka je, to duša sretna sija jer mi je živa i diše i šapuće i korača svojim hitrim svilenim korakom,hvala svima vama dobri moji jer su i vaše molitve i dobre čiste misli uticale na to da je moja srna u mom,voljenom zagrljaju danas. Sve je lakše kad je doma, u našem gnijezdu ljubavi!Bože Hvala Ti, napisao je Božo. gotovo je
Sada im je stvarno dosta! Meghan Markle i princ Harry odlučili se za potpuni preokret, privatno i poslovno

uvijek glamurozna
Isplivale stare fotografije: Pogledajte kako je Nina Badrić izgledala prije 15 godina


Ivana Knoll


nije joj hladno
Ivana Knoll polugola pozirala u snijegu, u badiću istaknula bujnu stražnjicuShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close