MagazinVečernji list

Nakon očevog poraza, Ivanka Trump izgubila je i posao, a sad joj se nudi i reality show

Donald Trump nije uspio izboriti svoj drugi mandat predsjednika SAD-a, a njegova kći Ivanka Trump time gubi, osim statusa prve kćeri – i posao. Naime, Ivankina titula jest savjetnica predsjednika, a pobjedom Joea Bidena, ona je to trajno izgubila. 

Ivanka Trump

Obnašala je funkciju savjetnice usredotočujući se na “obrazovanje i ekonomsko osnaživanje žena i njihovih obitelji, kao i na stvaranje radnih mjesta i poticanje ekonomskog rasta kroz razvoj radne snage, osposobljavanje i poduzetništvo, piše Guardian.

Prije tog posla nadzirala je razvoj i akvizicije očeve tvrtke za promet nekretninama ‘Trump Organizacije’, a uz to imala je i liniju modne odjeće. Osim toga, kratko se pojavila u ulozi sutkinje u Trumpovom reality showu “The Apprentice”.

No kako je gotovo cijela njezina karijera vezana uz uspjeh Trumpa, sada se postavlja pitanje gdje će dalje. 

Mogla bi se međutim vratiti na svoje staro radno mijesto, no mnogi kažu kako to nije pametan potez budući da se očeva tvrtka ‘češlja’ zbog malverzacija i drugih kriminalnih radnji. 

Potom, mogla bi se možda i vratiti u modu, no ona je svoj brend ugasila 2018. godine zbog nemogućnosti balansiranja posla s Bijelom kućom. Tvrtka Neiman Marcus i Nordstrom odustala je od njenih kreacija još 2017. godine, tvrdeći da su rezultati bili “loši”.

Časopis Ok! javlja kako obitelj Trump ima mnogo reality ponuda.

“Povratak Trumpove djece na televiziju ne bi trebalo biti iznenađenje, a nitko se ne bi trebao čuditi da upravo Ivanka dobiva najviše ponuda, uključujući i onu emisije ‘Ples sa zvijezdama'”, rekao je izvor za Ok!.odskočna daska
Goran Bogdan o ulozi karijere: ‘Zanimljive se stvari događaju u Srbiji, pitam se zašto kod nas nije tako?’


Nikša Sviličić


ŠOKIRAO VODITELJE
Nevjerojatno! Jedan od najobrazovanijih Hrvata pokazao kako čita misli

pozirala s partnerom
Tatjana Dragović oduševila dekolteom u badiću, odmah joj se javila i Jelena Veljača
Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close