TehnologijaVečernji list

Nakon 154 dana, Elon Musk ipak odgovorio developeru igara

Da se ponekad upornost isplati, dokazao je i neovisni razvojni inženjer iz Bugarske koji je odlučio dobiti dozvolu Elona Muska, da izradi igru s logotipom njegove SpaceX tvrtke.

Nakon 154 dana objavljivanja jednog te istog tvita, privukao mu je pažnju i dobio odgovor.

Neovisni programer Lyubomir Vladimirov obećao je objavljivati, dakle, istu poruku godinu dana ili dok ne dobije odgovor. Tražio je Muska za dopuštenje da razvije igru ​​nadahnutu SpaceX-om,
Twitter | Autor : Screenshoot

Foto: Screenshoot


‘Dragi Elon. Ja sam programer igara i radim igru ​​o kolonizaciji Marsa s vama i SpaceX-om. Ako mislite da je to u redu, sve što trebam je “samo naprijed” da upotrijebim vaše ime i logotipe. Objavit ću ovo svaki dan tijekom godine dana ili dok ne dobijem ‘da’ ili ‘ne’.

154/365 ”, stoji u objavi gamedevelopera.

Nakon 22 tjedna nagovaranja, izvršni direktor Tesle konačno je odgovorio na Vladimirovljev zahtjev. “Možete nam ukrasti ime / logotip i vjerojatno vas nećemo tužiti”, odgovorio je sa svog Twitter računa.
Twitter | Autor : Screenshoot

Foto: Screenshoot


Vladimirov, je potom kazao da će ako igra bude uspješna 80 posto uplatiti Musku na račun

Pri tom, 154 dana ili dva tjedna nije gubio vrijeme čekajući Muskovo dopuštenje. U njegovom profilu na Twitteru možete pronaći nekoliko videozapisa koji prikazuju sučelje igre.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close