morski.hrVijesti

Nacionalni park Mljet u ponedjeljak, 11. svibnja otvara vrata za posjetitelje

MLJET – Nacionalni park Mljet obavještava posjetitelje da svoja vrata ponovno otvara u ponedjeljak, 11. svibnja. Uz promotivne cijene ulaznica u razdoblju do 18. lipnja 2020. posjetitelji će imati priliku posjetiti naše najstarije morsko zaštićeno područje.

U želji da Park bude dostupniji prvenstveno domaćim posjetiteljima, cijena ulaznica u promotivnom razdoblju iznosi 50 kuna za odrasle te 30 kuna za učenike i studente. Ulaz za djecu ispod 7 godina je i dalje besplatan.

Ulaznica uključuje i vožnju električnim brodom te posjet otoku Sv. Marija u srcu Velikog jezera.

NP Mljet pruža brojne mogućnosti za uživanje u prirodi, a u njemu svaki posjetitelj ima kutak samo za sebe. U vremenima kad je potrebno održavati fizičku distancu, zbližite se s prirodom i istražite je brojnim planinarskim, pješačkim i biciklističkim stazama NP Mljet, plovite otvorenim električnim katamaranima po Velikom jezeru i udahnite čisti zrak okruženi netaknutom prirodom.

Iz Parka mole da zbog očuvanja vašeg zdravlja, kao i zdravlja djelatnika Nacionalnog parka:

– ponesete masku za lice koju je potrebno nositi na prodajnim mjestima NP Mljet, u kontaktu sa zaposlenicima NP, kao i kod korištenja brodova za obilazak jezera i otoka Sv. Marija

– redovito dezinficirate ruke

– vodite računa o fizičkoj distanci kod obilaska parka, a kod čekanja na ukrcaj na brod i kupnju ulaznice i sukladno oznakama.

“Veselimo se vašem dolasku i stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije na tel. 020 744041 i na e-mail turizam@np-mljet.hr”, poručuju iz Parka. 

NP Mljet možete posjetiti svaki dan od 08:00 do 15:00 sati.

Foto: NP Mljet
Sponzorirani sadržaj
Tags
Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close