Slobodna DalmacijaSport

Na Poljudu su razmatrali mnoga trenerska imena: Pušiću se nadali sve do petka uvečer, u ponudi bili i Elsner, Van Bommel, Sousa, Skripnik, Lage

Treba li Silasa uzeti zdravo za gotovo? Trebao je to biti i Pušić, samo da je rekao „da”, pa opreza nikad dosta i nema smisla prejudicirati dok Hajduk ne objavi. No, jasne indicije su tu. Kao što su bile i glede Marina Nina Pušića koji nam je kasnije u razgovoru potvrdio bliske kontakte s „bijelima”.

Jasno je da je Hajduku ponuđena čitava paleta, niz trenerskih imena od kojih su mnogi interesantni, ali neki i nedostižni. U subotu, dok je Boro Primorac odrađivao možda i posljednju svoju utakmicu i izjave ovog trenerskog ciklusa (opusa), dalo se u Poljudu zaključiti kako u Hajduku barataju podatkom da nije ništa izvjesno, jer postoje tri-četiri kandidata.

Ako smo Pušića do preksinoć još „grijali” i nismo puštali, jer mu se Hajduk stalno nadao, jučer nam se javio i potvrdio:

– Razgovarao sam ja s njima u Hajduku opet i iznova, i poslije našeg razgovora za Slobodnu…

U Poljudu su se još nadali Pušiću, do zadnjeg časa i očito je u petak kasno navečer rečeno definitivno ne, odnosno „ne sada”. I poslan je onda poziv Silasu.

Da ustvrdimo kako su Hajduku ponuđeni Slovenac Luka Elsner, Nizozemac Marc van Bommel, Portugalac Paulo Sousa kojemu je Joan Carrillo bio pomoćnik u Videotonu ne bismo pogriješili. Ukrajinac Viktor Skripnik…

Mislili smo u trenu da agent Danko Đikić ima svoje portugalske veze oko Silasa, no njegov je favorit bio – Bruno Lage. Nikoličius je pak Silasa, kako izgleda, baš sam probrao na startnu poziciju, nakon što je Pušić otpao.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close