AutoVečernji list

Na ovim se automobilima najrjeđe pali lampica motora

Popravak automobila nakon što se na njemu pojavi lampica kvara motora često je vrlo skup, no neke marke taj kvar najmanje pogađa.
Božićna diskografija


BOŽIĆNA PRIČA
Kladimo se da ovo niste znali: Božićna diskografija potekla je iz zagrebačke prvostolnice. Evo malog povijesnog pregledaLampica može ukazivati ​​na 1.283 različitih problema povezanih s motorom, pokazalo je istraživanje s američke web stranice CarMD.com, prenosi Revija HAK.

Lampica je prikazana kao žuto ili narančasto osvijetljeni simbol bloka motora. Kad se lampica upali, mnogi se vozači s razlogom uplaše. 
A1


DONOSI A1
Evo koje kompanije posluju održivo: od rješenja za pametne gradove do prvog investicijskog fonda za održiva ulaganjaCarMD.com je proveo istraživanje na 19.5 milijuna automobila te zaključio da se lampica najmanje uključuje na Mitsubishijima, Mercedesima i Volkswagenima. Pobjednik je američki model Toyota Tacoma koji u Hrvatskoj nije dostupan, a slijedi ga Honda CR-V. Toyota Camry završava na trećem mjestu.

Korejska Kia pobjeđuje kada su u pitanju najniži prosječni troškovi popravka kada se upali lampica, a oni iznose u prosjeku 322 dolara. Drugi i treći su Chrysler s 333 dolara i Mazda s 339 dolara.

VIDEO Provjera propusnica u Varaždinskoj županiji

Show More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close