Life Style

‘Muž je otišao živjeti s našom zajedničkom poznanicom, a ja nisam ni znala da me vara’

Suprug me varao s prijateljicom svoje sestre, a ja sam za to doznala tek kad mi je prije dva tjedna rekao da odlazi i da će živjeti s njom, napisala je žena u anonimnom pismu Coleen Nolan, kolumnistici i savjetnici s portala Mirror

– Šokirana sam jer nisam imala pojma da se s njim nešto događa, sad se osjećam jako glupo. Osim toga, žena s kojom me varao mi je poznanica i imamo istu grupu prijatelja, što je totalno ponižavajuće – kaže.

On joj pak, ispričala je, svaki put kad se vide govori da mu je žao što je to napravio njoj i njihovoj sedmogodišnjoj kćeri – koja je inače jako uznemirena i zbunjena jer tata više nije kod kuće. 

– Jako mi je teško, pogotovo sad kad nam je kretanje i nalaženje s prijateljima ograničeno – piše žena i pita Coleen ‘što da sad uopće radi, jer je skroz izgubljena’…

Dobar tek: EU je odobrio kukce na tanjuru


Zagreb: Europska noć istraživača na Europskom trgu

Coleen joj je odgovorila da se nema zašto osjećati glupo jer oni koji varaju obično jako dobro to skrivaju. 

– Osim toga, nemojte misliti da je zbog toga cijeli vaš brak bio laž, zajedno imate i kćer i sigurna sam da dijelite i neke lijepe uspomene – rekla je Coleen.

I ona se, prisjeća se, tako osjećala kad su joj se oba braka raspala, no sad joj je jasno da je u svakom bilo i nešto dobro.

– On vas nije pripremio na svoj odlazak i nije vam dao priliku da išta pokušate riješiti i to je frustrirajuće, ali usredotočite se na sebe i podršku koja vam sad treba – poručila joj je. 

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panikeosjeća se posramljeno
‘Moj dečko ne želi seks sa mnom jer mu smeta moja težina pa je počeo gledati porno filmove’

Treba savjet
‘Ne mogu dugo izdržati tijekom seksa i bojim se da ne zadovoljavam svoju suprugu’

Ups…
Djevojka ispričala na TikToku: ‘Mama je za nas rezervirala hotelsku sobu, ali zabunom potpuno neprimjerenu…’
.

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close