MagazinVečernji list

Muškarci su obožavali ovu ljepoticu, a sada je nitko ne prepoznaje jer je lice uništila operacijama

Početkom 70-ih Janice Dickinson bila je jedna od prvih supermodela i jedna od najplaćenijih manekenki koja je u to vrijeme bila oslovljavana i kao najljepša žena na svijetu. Muškarci su bili ludi za njom, a ona je uživala u slavi i bogatim ugovorima koje je tada potpisivala za svoje manekenske angažmane. Janice je htjela što duže zadržati svoj mladoliki izgled i postala je ovisna o estetskim operacijama koje su je sada dovele do neprepoznatljivosti. Prije osam godina proglasila je i bankrot jer je bila dužna velike svote novaca dermatolozima i centrima za uljepšavanja i klinikama za estetske operacije.

Janice 16. veljače slavi 66. rođendan, a do sad je priznala kako je bila na operaciji povećanja grudi, liposukciji, zatezanju kože na vratu i licu, a botoks uzima na redovitoj bazi. Imala je svoj reality show i bila je članica žirija showa  “Next Top Model”.  Sada je u četvrtom braku s Robertom Gernerom, a mnogi se sjećaju i njezine ljubavne afere s glumcem Sylvesterom Stalloneom za kojeg je tvrdila i da je otac njezine kćeri kći Savannah, ali kada je dobio rezultate testa očinstva koji su pokazali da on nije otac, slavni glumac je prekinuo s Janice i ona je tada otkrila da je otac njezine kćeri Michael Birnbaum.

Janice je napisala i knjigu u kojoj otkriva tajne svog privatnog života i priča kako je u samo nekoliko dana spavala s tri različita muškarca, kako se borila s anoreksijom, bulimijom i alkoholizmom te kako je počela njezina ovisnost o plastičnim operacijama.
EXCLUSIVE Janice Dickinson smokes a cigarette | Autor : WP#RWG/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Foto: WP#RWG/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.EXCLUSIVE Janice Dickinson smokes a cigarette EXCLUSIVE Janice Dickinson smokes a cigarette outside Jerry’s Deli Featuring: Janice Dickinson
Where: Los Angeles, California, United States
When: 13 Jan 2018
Credit: WENN.com WP#RWG/ZOJ /WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL
OBJAVILI NA VALENTINOVO
Nakon vijesti da je Meghan opet trudna, stigla je reakcija kraljevske obitelji

PROFILI VIŠE NE POSTOJE
Nakon žestoke rasprave Nina Kraljić nestala s društvenih mreža

preminuo u bolnici
Strašna tragedija pogodila slavnu glazbenicu: Nepoznati vozač usmrtio njezinog oca pa pobjegao
Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close