MagazinVečernji list

Mirna iz ‘Života na vagi’ pokazala kako je izgledala prije showa i otkrila koliko je dosad smršavjela

Mirna Posavec, kandidatkinja četvrte sezone “Života na vagi”, nastavila je aktivan život i nakon izlaska iz showa te je nastavila s treninzima, a nedavno je postala i instruktorica fitnessa.

Podsjetimo, u show je ušlča sa 135,1 kilograma, a u finalnoj emisiji imala je 83,3 kilograma. Tako je ostvarila gubitak od 51,8 kilograma, što joj je donijelu titulu najbolje nefinalistice showa i nagradu od 50 tisuća kuna.

Mirna na društvenim mrežama redovito propagira zdrav život, a fanovima je otkrila kako je zahvaljujući vježbanju i prehrani od početka showa skinula 57 kilograma. 
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


– Ponovno radim na smanjenju mase. Mislim da bi 70 kilograma bilo idealno, ali vidjet ću kako ću se osjećati na putu do te brojke, kazala je Mirna i dodala kako pazi da unosi sve što je potrebno tijelu da bi funkcioniralo. 

– Najveći izazov u vanjskom svijetu jest pronaći ravnotežu između zdrave prehrane, treninga i obaveza. Najbitnije je planirati unaprijed i onda nema problema. Ponekad poželim preskočiti trening, ali se zaista trudim da to ne napravim jer nema boljeg osjećaja od zadovoljstva nakon odrađenog treninga. Pogotovo ako se radi o jogi. Što se prehrane tiče, katkada si dopustim da pojedem nešto što mi inače nije na meniju, ali u mnogo manjoj količini nego prije. Ostatak dana jedem standardno po jelovniku naše nutricionistice – istaknula je Posavec.ne odustaje!
Otac Meghan Markle želi joj potpuno uništiti ugled ovim potezom: ‘Ružno su govorili o meni’

kao iz zvjezdanih staza
Ella pokazala kako izgleda nakon posljednjeg estetskog tretmana, fotke su iznenađujuće


Marica Korolija


Transformacija
Marica je u ‘Život na vagi’ ušla s 134 kilograma, a ovako sada izgleda u kupaćem kostimu
Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close