MagazinVečernji list

Melania uskoro mora izaći iz Bijele kuće, a ovo joj je zadalo dodatni udarac

Prva dama Sjedinjenih Država Melania Trump napušta Bijelu kuću uz podatke o najnižoj popularnosti od početka svojeg mandata, piše CNN pozivajući se na vlastito istraživanje.

Od veljače 2016., otkad CNN prati njezin rejting u javnosti, supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa uživa najnižu popularnost. Naime, 42 posto ispitanika reklo je da ima pozitivno mišljenje o njoj, 12 posto ih je odgovorilo da nisu sigurni, a čak 47 posto ih je kazalo da o njoj imaju negativno mišljenje.

Najbolji je rejting imala u svibnju 2018. – 57 posto, što se poklopilo s prvom službenom državničkom večerom i odlaskom na pogreb bivše prve dame Barbare Bush u Teksas bez supruga. No po podacima CNN-a popularnost joj je pala već u prosincu, nakon njezina samostalnog posjeta Africi, kad je o njoj negativno mišljenje imalo 36 posto ispitanika, a pozitivno njih 43 posto. Posljednje je istraživanje pokazalo da joj je popularnost među Amerikancima daleko niža od popularnosti njezinih prethodnica.

Po anketi CNN/ORC-a iz siječnja 2017. Michelle Obama je napustila Bijelu kuću sa 69 posto povoljnih ocjena, što je jednak postotak kao i na početku mandata osam godina ranije, Laura Bush je dobila 67 posto pozitivnih ocjena, a Hillary Clinton 56 posto.

CNN ističe da se metodologija izračuna nešto izmijenila u odnosu na prethodne ankete s obzirom na to da se povećao broj anketiranih putem telefona, a istraživanje je trajalo dulje od šest dana.

Provedeno je u razdoblju između 9. i 14. siječnja i u njemu su sudjelovale 1003 punoljetne osobe.
Curtis "50 Cent" Jackson Is Honored With A Star On The Hollywood Walk Of Fame


zdravstveni problemi
Hospitaliziran zbog moždane aneurizme! Otkriveno u kakvom je stanju sada Dr. Dre

odlučila darovati
Kakva gesta! Severina objavom oduševila pratiteljice, jednoj sretnici ovime će uljepšati dan!


Final Round of the 2020 Masters Tournament in Augusta


LEGENDA GOLFA
Bio je na vrhu slave, ali ovisnost o seksu odvukla ga je na dno, a zbog roditelja je ostavio prvu ljubavShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close