MagazinVečernji list

Mario Mandžukić godinama ljubi samozatajnu Ivanu iz Strizivojne

Bivši nogometni reprezentativac Hrvatske Mario Mandžukić (34) novi je igrač Milana, a Talijani su popularnog Mandžu dočekali s oduševljenjem. U Milano će s njim i njegova dugogodišnja djevojka Ivana Mikulić (31), koja nije poput drugih WAG-sica željna medija.

Samozatajna Ivana dolazi iz Strizivojne, nema čak ni profile na društvenim mrežama, a rijetko je se može vidjeti u javnosti. Upravo tu njenu samozatajnost Mandžo najviše cijeni.
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


– Najbolje se osjećam kod kuće s obitelji i djevojkom. Nećete me često vidjeti u gradu. U privatnom sam životu dosadan, ne sebi, ali možda drugima, kazao je Mandžukić prije nekoliko godina za njemački Bild. 
Ivana Mikulić | Autor : 24 sata

Foto: 24 sata


Nogometaša koji nam je donio puno radosti prije 3 godine na Svjetskom prvenstvu u Moskvi znali su viđati u Strizivojni, kada je dolazio u posjet Ivaninoj obitelji. Stanovnici mjesta kod Đakova 2018. su Ivanu opisivali kao pristojnu i skromnu djevojku.

 Ivanin otac poginuo je 2002. godine u nesreći u u termocentrali Kosovo 2 u Obiliću te je djevojke odgajala njihova majka. Kako je tada piosao Večernji list, Željko Mikulić bio je na Kosovu angažiran preko jedne austrijske tvrtke a požar u termocentrali je izbio nakon udara groma.bez instagrama
Daleko od glamura i blještavila: Sonja Kovač pokazala kako doista izgleda njezin život

‘bilo je jako strašno’
Kupila svijeću Gwyneth Paltrow s mirisom vagine, ali ona je eksplodirala: ‘Komadići su letjeli po stanu’

oduševljena je
Josipu Lisac ganulo pismo koje je dobila od 10-godišnjakinje: ‘Ovo je sve’Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close