MagazinVečernji list

Marijana Mikulić oglasila se o seks-skandalu u Srbiji: ‘Bojimo se naglas izgovoriti imena…’

Nakon skandala koji je protresao Balkan kada je glumica Milena Radulović s još nekoliko djevojaka, među kojima su i maloljetnice, prijavila srpskog učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje ili seksualno uznemiravanje, Facebook stranica “Nisam tražila” popunila se s brojnim anonimnim svjedočanstvima glumica iz regije. 

Hrvatska glumica Marijana Mikulić taođer se oglasila i podijelila jednu od tih ispovijesti. 

“Kad me pitaju zašto ne izlazim van s imenima. Iz istog razloga zbog kojeg mnoge na izlaze, nego ovako, anonimno nešto brljavimo, jer ne možemo ništa ne reći. A zapravo se bojimo uopće na glas išta izgovoriti, a pogotovo ime/na”, napisala je.
 | Autor : Screenshot

Foto: Screenshot


Objavu joj je komentirala i glumica Nataša Janjić koja je napisala:

“Svaka ima priču. I možda ovakve anonimne priče nekog hrabrijeg od nas ipak potaknu da ovakvi i slični dobiju imena. A do tad, eto, prepričavat ćemo samo kako to izgleda. I time i dalje štititi predatore”. 

Podsjetimo, Aleksić se tereti da je od 2008. godine pa do uhićenja počinio osam kaznenih djela silovanja i sedam kaznenih djela nedopuštene spolne radnje na štetu šest oštećenih, od kojih je jedna osoba maloljetna. Tužilaštvo je tražilo, a Viši sud odredio pritvor Aleksiću do 30 dana i naložio pokretanje istrage. Policija je pozvala sve osobe koje je osumnjičeni seksualno napastovao da joj se jave jer se sumnja da ima još njegovih žrtava. Za kazneno djelo silovanja i seksualnog uznemiravanja maloljetne žrtve u Srbiji predviđena je kazna od pet do 15 godina zatvora.

On inzistira na tome da optužbe nisu točne te je rekao kako ne zna zašto su djevojke to izjavile.tužna vijest
Sin slavne manekenke preminuo u 25. godini: ‘Život mu je skratila ova užasna bolest’

smrt u obitelji
Velika tuga u obitelji bivše HRT-ovke: ‘Umro je moj otac Zdravko, a ova je fotografija jedino što imam od njega’

‘kao jaje jajetu’
Prepoznajete li ovu jednu od naših najuspješnijih manekenki? Fotkom s ocem iz 90-ih iznenadila pratiteljeShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close