MagazinVečernji list

Marijana Mikulić ne može više sakriti bijes zbog ovoga: Znači dno! Koliko je moguće biti go*no?

Glumica Marijana Mikulić objavom na društvenim mrežama pokušala je učiniti dobro djelo, no ispostavilo se da je podržala čovjeka koji je sve novčane donacije potrošio na svoju ovisnost o kocki. 

Podijelila je naime, priču o ocu koji traži novac za svoju bolesnu suprugu, a kada je njegova prevara raskrinkana, Mikulić se javila na društvenim mrežama vidno uzrujana.

”Znači dno! Koliko je moguće biti go*no, koliko je moguće obmanjivati? Koliko je novca taj čovjek dobio. Ta se žena zapravo mogla negdje vani liječiti i možda i izliječiti. Prestanite mi slati za objavu apele za pomoć jer ih više neću objavljivati! Ovom sam čovjeku i sama više puta uplatila i dijelila objavu jer mi srce puca od tuge od samog pogleda na ta dva mala pilića i tu tužnu ženu. Zbog ovoga ne potičem nikoga ni na kakve uplate, zbog ovakvih smradova od ljudi”, napisala je i uz to dodala emotikone slomljenih srca. 
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


Kasnije je dodala da je i sama bila žrtva krađe identiteta te je njezina stara slika sa sinom bila korištena kao reklama za dječje sjedalice za auto, no ona s tim nema veze, nije nikada potpisala ugovor niti primila novčanu naknadu. velike ljubavi
Koga ljube Kauboji? Samozatajne ljepotice zaziru od svjetla reflektora, a većina njih i od društvenih mreža


Doris Dragović


Naš poznati glazbenik
Možda će vas iznenaditi tko je autor stihova pjesme ‘Dajem ti srce’

nije joj bilo spasa
Iznenada preminula 38-godišnja glumica, tužnu vijest potvrdila obitelj, a zvijezde se opraštajuShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close