MagazinVečernji list

Marijana Batinić pozirala sa zgodnom sestrom i progovorila o njihovom odnosu

Marijana Batinić na svom je Instagram profilu podijelila dvije fotografije sa sestrom Karlom. Nasmiješene sestre pozirale su na splitskoj rivi, a Marijana je pokraj fotografije napisala i nešto o njihovom odnosu. 

– Sestra ti može biti užasno naporna, mrzovoljna i iritantna, nemoguće dosadna i proračunata, a može biti preslatka, smiješna i divna, nježna, draga i najdraža… Ovisno o tvom raspoloženju. Al’ kad zagusti uvijek je tu, napisala je RTL-ova voditeljica. 

U komentarima se javila i Karla koja je napisala kako se slaže sa sestrinom objavom. Fotografije su u samo nekoliko sati dobile skoro 6000 lajkova, a Marijanini pratitelji napisali su kako sestre jako sliče jedna drugoj.
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram


Podsjetimo, Marijana je lani rodila drugu curicu, te proslavila petu godišnjicu braka sa suprugom Matejom Pašalićem.

– Ja sam malo više od forme, suprug od sadržaja. Ja se volim uklopiti, on je malo više svoj, ali dobro se nadopunjujemo, puno se smijemo zajedno. Obožavam njegov humor, kad me ulovi u đir. Uvijek padam na slične fore. Matej i ja imamo iste poglede na život, zaljubljeni smo u iste stvari, pušemo u ista jedra, a opet svatko je individua za sebe i ima svoje afinitete. Brak po meni nije kompromis, upravo suprotno, poanta braka je sloboda izražavanja i osluhivanja, jer jedino tako istinski možeš biti sretan. Uspjeh braka ovisi o podršci i sposobnosti razumijevanja druge strane, a ne o kompromisu. Nego, pitajte me za 20-ak godina o tajnama uspješnog braka, ovo su možda samo obična naklapanja iz kojih vrišti neiskustvo, kazala je nedavno u razgovoru za Večernji list. 

Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close