MagazinVečernji list

Marijana Batinić o svojoj zamjeni u ŽNV: ‘Kad sam je predložila producentu, samo se nasmijao’

Marijana Batinić ove će jeseni roditi svoju drugu kćer, pa je privremeno napustila voditeljsko mjesto showa “Život na vagi”. Kako je kazala za RTL, osoba koja će voditi petu sezonu i njezin je odabir, i to najlogičniji. 

– Kad sam predložila producentu Vanji Meandžiji svoju zamjenu, samo se nasmijao. On ju je, naime, već kontaktirao – kazala je Marijana koja je već upoznala kandidate nove sezone.

– To su sjajni ljudi, zanimljivi, živopisni, vrlo komunikativni i, ono najvažnije – spremni ući u žrvanj. Iznenadilo me koliko otvoreno progovaraju o svom problemu i traumama, ne moraš ih puno poticati. Još jedna sezona s rezultatima za divljenje je pred nama – rekla je voditeljica. 
Marijana Batinić | Autor : Instagram
Foto: Instagram


Inače, Marijana i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić, u vezi su od 2011. godine, a vjenčanjem ”iz vedra neba” mnoge su iznenadili početkom 2015 godine. Cijela ceremonija odvila se u najužem krugu obitelji i prijatelja na zagrebačkom Gornjem gradu. Njoj je kuma bila dugogodišnja prijateljica Petra Nižetić, a njemu je kum Vladimir Arlović. Samo desetak dana nakon vjenčanja na svijet je stigla i njihova prva kći Ena. Njezino rođenje poklopilo se sa snimanjem pete sezone popularnog showa ”Ljubav je na selu”.

– U petoj sezoni udala sam se i rodila, a ubrzo su i Ena i moja svekrva putovale sa mnom po selima – istaknula je u jednom od intervjua 39-godišnja voditeljica otkrivši kako je kći s njom kao beba provodila mnogo vremena na snimanju i kao mala obišla je cijelu Istru i Dalmaciju. Ista sudbina vjerojatno čeka i prinovu koja tek stiže.


nisu skupa
Još uvijek je bez Severine! Tri mjeseca nisu bili zajedno, a sada su Igora ovdje ulovili samog
‘ZAVIST I LIKOVANJE’
Nina Badrić dobila podršku sa srpske estrade: ‘Krumpir, i što sad?’
LJUBAV JE U ZRAKU
Nema više skrivanja! Bruno Petković ljubi bivšu ženu našeg poznatog nogometašaShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close