MagazinVečernji list

Marijana Batinić iskreno: Zbog tog susreta pere me neka nostalgija

Voditeljica Marijana Batinić već nekoliko tjedana s obitelji uživa u rodnom Splitu i koristi ovu priliku kako bi starijoj kćeri Eni pokazala ulice u kojima se igrala kad je bila njezinog uzrasta i priča joj priče iz svog djetinjstva. Jednu takvu uspomenu podijelila je RTL-ova voditeljica na Instagramu gdje je objavila fotografiju iz ulice koja je njoj prirasla srcu i posjeta joj ulici i jedan susret potakli su nostalgiju kod Marijane. 

– Netko bi mogao pomisliti da se u Splitu samo penjemo po zidićima, ispijamo kave i sunčamo na zimskom suncu, ali šta da radim kad sam na odmoru u rodnom gradu  Ovo sam kćeri taman pričala kako sam kao mala, dok sam još sanjala o karijeri pjevačice, na ovom zidiću održavala (besplatne ) koncerte ekipi iz ulice. Okupljali smo se godinama, ma cijelo djetinjstvo, svake ljetne večeri uvijek na istom mjestu, baš ispred ove crkvice…Dolazili na rošulama, karetima, biciklima s banana-sicevima, a upravo je ovdje bila startna pozicija za utrke 🏁 Kakvi dani… ❤️- počela je Marijana svoju priču koja se nastavila susretom s čovjekom s kojim je odrasla.

– I baš dok sam Eni prepričavala naše dogodovštine, autom je prošao Stipe, jedan od mojih najboljih prijatelja iz djetinjstva kojeg sam zadnji put vidjela prije nekih dvadesetak godina. Zaokupljena djecom (cendranje na jednom, mamakanje na drugom uhu), jedva sam se snašla i samo mu ovlaš mahnula. Valjda me zbog tog susreta starih prijatelja koji su se rezervirano pozdravili cijeli dan pere neka nostalgija. Vratila sam se u vrimena kukala i vatala, sklona, franja, laštika, trule kobile i graničara, vrimena cufova i kupanja u širokim majicama koje smo nosili naopako, pazeći da kupaći slučajno ne proviri. (Šteta što sad nisu u modi, dobro bi mi došla jedna ovo ljeto) – napisala je voditeljica i nastavila se prisjećati ljeta svog djetinjstva.

– Ljetne praznike nismo mogli zamisliti bez točenog sladoleda u tri boje, čunga lungi i japanki od frotira… Cijeli dan mi naviru sjećanja za koje sam mislila da sam ih zauvijek pospremila u prošlom stoljeću. A Stipe je samo mahnuo i produžio dalje, nesvjestan da je oživio slike, vratio mirise, okuse i boje predivnog djetinjstva u maloj Ulici svetog Lovre… – završila je svoje prisjećanje na sretne dane u Splitu. 
Zagreb: Poznati na premijeri Gričke vještice na Opatovini


kraj karijere
Žarko Potočnjak se naljutio i prelomio: Odlazim! Ovo je sve nula, ne mogu više gledati naše mlade glumce

fanovi zabrinuti
Teško bolesna glumica(72) šokirala sve odlukom: Ne planiram se cijepiti

S obitelji u Dubaiju
Kći jedne od najbogatijih Hrvatica uživa u luksuznom odmoru i ne obazire se na kritikeShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close