MagazinVečernji list

Marica je u ‘Život na vagi’ ušla s 134 kilograma, a ovako sada izgleda u kupaćem kostimu

Marica Korolija bila je natjecateljica pete sezone showa “Život na vagi” u kojem je izgubila 52,3 kg, a svoju transformaciju nastavila je i nakon izlaska iz showa. Redovito vježba i pazi na prehranu i rezultati ne izostaju što se vidi i na njezinim objavama na Instagramu. Sada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu na kojoj se vidi rezultat transformacije i redovitog vježbanja. 

Marica je u show ušla s nešto više od 134 kilograma, a iz kuće je izašla s 99,5 kilograma. Nakon showa je izgubila još 18 kilograma. Marica Korolija dolazi iz Novigrada Podravskog, a trenerica je košarke i nogometa školske i predškolske djece. Na težini je počela dobivati s 22 godine, nakon što je povrijedila koljeno te zbog toga završila na tri operacije nakon čega je imala dugi oporavak. Njezina transformacija u showu ganula je i trenera Edu koji u finalu RTL-ovog showa nije mogao sakriti suze kad je ugledao Maricu. 

– Sretna sam što nisam pokleknula i što sam sebe stavila na prvo mjesto. Nisam bila sigurna koliko sam napredovala u showu dok nisam izašla van.  Nisam uzalud radila na svojoj glavi, i to mi je najbitnije, rekla je Marica u finalu showa i rasplakala je ovim riječima svog trenera. 
 | Autor : Instagram

Foto: Instagram
odlučila darovati
Kakva gesta! Severina objavom oduševila pratiteljice, jednoj sretnici ovime će uljepšati dan!

urnebesno
Ovo je hit! Luka Nižetić nasmijao novim videom, s čašom vina u ruci proklizao i pao na sve četiri

zanimljivo
Odrekli se imena, ali i prezimena! Svoja prava imena domaće zvijezde dobro kriju od javnosti! Znate li ih?Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close