Life Style

Mama i kći bile uvjerene da će test na trudnoću biti negativan pa ih rezultat iznenadio: ‘Plakat ću’

Korisnica TikToka, Rylee, podijelila je video u kojem je zajedno sa svojom majkom radila test za trudnoću. Htjela je pokazati reakciju njezine majke kada shvati da nije trudna te da ju je nepotrebno tjerala da napravi test, ali onda se dogodilo nešto neočekivano – test njezine majke bio je pozitivan, kako piše The Sun.

@rdubbb

That one time I took a pregnancy test with my mom and ended up with a new sibling Lolol

♬ original sound – rylee

U videu se vide Rylee (24) i njezina mama kako drže bocu vina dok se pripremaju saznati rezultate. Uvjereni da će oboje biti negativni, par raspori pakete i odmah Ryleeina mama kaže: “O moj Bože!”

Rylee se počne smijati, uvjerena da se njezina mama šali, ali onda izbezumljena žena dodaje: “Ja ću plakati.”

Njezin video prikupio je više od deset milijuna pregleda pa je Rylee objavila još jedan video u kojem je objasnila cijelu priču.

@rdubbb

Over 5 million views and 1 million likes later, I give you….. THE BACK STORY. Thank you all 😘 Promise I will follow with an update soon hahaha

♬ original sound – rylee

– Ovo je bilo u srpnju prošle godine. Bila sam loše volje, veoma emocionalna i trebala sam svoju mamu. Otišla sam do njezine kuće i ona se usudila pitati me jesam li trudna, iako mi je kasnila menstruacija. Tada me natjerala da napravim test, ali i ona je odlučila napraviti jedan kad je shvatila da i njoj kasni menstruacija – ispričala je.

Nakon rezultata testova, njezina majka mislila je da je zamijenila testove pa ju je natjerala da ga ponovi. Njezin test ponovno je bio negativan, a njezina majka sada očekuje šesto dijete koje stiže u ožujku ove godine.

Majka ušla u sobu kćeri (8) pa se šokirala porukom koju je vidjela na ploči:


Sophie Boyns
Oprezno
Psihoterapeut poručuje ženama: Nikada ne ulazite u vezu s muškarcem koji ovo radi

Isprobajte
Posteljina se treba prati barem jednom u dva tjedna – i to točno ovom metodom, kažu stručnjaci

Prepoznajete li se?
Ovi horoskopski znakovi su najkompatibilniji, ali i često prekidaju jer su – previše slični!Show More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close