Life Style

Majka pokrenula raspravu: ‘Krevetić je zatvor za dijete, nikad ga neću koristiti’

Alice Bender, majka iz Arizone, pokrenula je veliku raspravu na društvenoj mreži nakon što je podijelila svoja mišljenja o odgoju djeteta. U jednom videu, koji je prikupio više od sedam milijuna pregleda, otkrila je zašto ne koristi krevetić za svog sina i podijelila mišljenja, kako prenosi Mirror.

– Ako pogledate tipični dječji krevetić, primijetit ćete da je napravljen u korist roditelja, a ne djeteta. Kupujemo zatvor za djecu kako bismo ih mogli ostaviti same. Nemam krevetić jer nikada neću tjerati svoju djecu da imaju određeno vrijeme spavanja. I djeca su ljudi, a nametanje sna kada nisu umorni nije humano – ispričala je Alice u svom videu. 

@comingupfern

##cosleeping ##montessori ##pregnancy

♬ original sound – 🤍

Njezin video brzo je postao viralan na raznim društvenim mrežama, a mnogi se nisu slagali s njezinim mišljenjem. – Bebe nemaju razvijene samoregulacijske mehanizme koji mogu ustanoviti da kad su umorne, trebaju zatvoriti oči i spavati – komentirala je jedna žena, dok se druga složila: – Roditelji moraju pomoći svojoj djeci da se nauče brinuti o sebi tako što će im stvoriti prikladno mjesto za to. 

Prema Nacionalnoj zdravstvenoj službi, važno je naučiti djecu da razlikuju noć od dana od samog početka svog života. – Tijekom dana otvorite zastore, igrajte se i ne brinite previše o svakodnevnim zvukovima dok drijemaju. Uvođenje jednostavne, umirujuće rutine spavanja može biti korisno za sve i spriječiti kasnije probleme sa spavanjem – savjetovali su stručnjaci.

Ovo je 18 najboljih poza za spavanje: Je li vaša omiljena među njima?


Ova fotografija prikazuje čak 18 poza u kojima ljudi spavaju i izazvala je bezbroj komentara na internetu. Smijeh je izazvala poza 13 uz komentare čuđenja “Tko uopće spava ovako?”
Jeste li znali?
Djelatnici McDonald’sa otkrili zašto poklopci na piću imaju ‘gumbe’ – odgovor iznenadio

Strašno
Uselili se u novi dom, pa ubrzo otkrili da su posvuda kamere i dvosmjerna zrcala: ‘Svašta smo pronašli…’

može uzrokovati oštećenja
Ulje nikada ne biste trebali bacati u sudoper ni zahod: Evo ispravnog načinaShow More

Povezane objave

Back to top button
Close
Close