MagazinVečernji list

Maja Šuput zagolicala maštu obožavatelja ovom fotografijom

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov obožavaju putovati, a kako su im destinacije izvan Hrvatske sada nedostupne zbog pandemije koronavirusa ovaj bračni par uživa u ljepotama našeg Jadrana. Trenutno su u Dubrovniku odakle je pjevačica poslala razglednicu svojim obožavateljima diveći se zalasku sunca, ali više od lijepog zalaska svima je pažnju privukao Majin outfit. Crna ljetna haljina s otvorom na leđima koji seže do stražnjice zagolicao je maštu njezinih obožavatelja.
 | Autor : Instagram
Foto: Instagram


– Pogled je sve – napisala je Maja. Tijekom karantene nije gubila vrijeme jer je poznata kao radoholičarka i kreirala je svoj parfem i kozmetičku liniju, a njezin suprug u tom periodu svladao je nove kulinarske vještine. – Kratili smo vrijeme tako što je moj muž odlučio kuhati i usavršiti se u još jednoj vještini u svom životu. Ujutro je prvo bio dogovor što ćemo danas kuhati za večeru, on je kuhao, a ja sam degustirala. Puno smo radili na parfemu, ja sam radila i na novim pjesmama i zapravo se nisam previše odmarala. Šetala sam se, a mrzim šetnje, ali uglavnom smo muž i ja jeli i uživali u dobrim vinima i ne mogu reći da nam je bilo loše – rekla nam je nedavno u intervju. Priznala je tada da je dobila četiri kilograma, ali nema grižnju savjesti zbog toga.

– Nemam grižnju savjesti prvi put u životu jer nisam išla ni pjevati ni u teretanu i morala sam nešto dobiti. S druge strane hedonist sam i nemam grižnju savjesti zbog dobrih stvari, imam je samo kad napravim nešto, a ispadne loše. Svom sam mužu sad i bolja jer kaže da sam ženstvena s oblinama koje sam poprimila pa tako da – svako zlo za neko dobro – poručila je tada Maja.

VIDEO Neven Ciganović otkriva nam je li zaljubljen u Marka Grubnića


POKAZALA I PORUKE
Zagrebačka glazbenica i bivša domina tvrdi: ‘Imala sam aferu s Borisom Rogoznicom’
BURNE REAKCIJE
Nina Badrić se našalila na priču s krumpirima i izvukla – rajčice pa brutalno uzvratila na jedan komentar


Nika Fleiss

treća ljubav
Nakon skijaške i karijere u marketingu Nika Fleiss pokreće novi posaoShow More

Povezane objave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close